Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Alex Păun, cu gândul la titlu: „Dacă vom juca la fel ca azi, suntem campioni!” Ardelenii nu se uită în curtea rivalei FCSB: „Doar noi ne putem opri”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 mai 2021, 23:47

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Alex Păun, cu gândul la titlu: „Dacă vom juca la fel ca azi, suntem campioni! Ardelenii nu se uită în curtea rivalei FCSB: „Doar noi ne putem opri

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Alex Păun, "dublă" în Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-3

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3. Alex Păun, marcatorul unei „duble” de senzaţie în derby-ul din Bănie e cu gândul la al patrulea titlu consecutiv. Ardelenii au un avans de 4 puncte în faţa rivalei FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu este victoria mea, este victoria echipei. Am muncit, am fost determinaţi. Nu facem petrecere pentru că ne aşteaptă două meciuri foarte grele. Ştiam că trebuie să ne revenim după înfrângerea de la Sepsi. Mă bucur că am arătat tărie de caracter. Chiar am vorbit şi cu colegii în vestiar.

Este important ce facem noi. Dacă câştigăm meciurile, suntem campioni. Doar noi ne putem opri singuri. Dacă vom juca cum am făcut în această seară, cu siguranţă suntem campioni. Ştiam că o să intru repede. I-am spus lui Gîdea să nu fie supărat pentru că nu este vina mea”, a spus Alex Păun după Universitatea Craiova – CFR Cluj.

Alexandru Păun
Hepta

Alex Păun, „dublă” de senzaţie

În Universitatea Craiova – CFR Cluj, Edi Iordănescu a început în primul 11 cu Adrian Mihai Gidea, însă a schimbat rapid. Astfel, în minutul 4, Adiţă Păun a intrat pe teren. Mijlocaşul de 26 de ani a avut nevoie de numai câteva secunde pentru a se face remarcat. Acesta a deschis scorul cu un șut cu stângul, din unghi, la colțul lung. A doua reuşită a venit în minutul 74, după o finalizare excelentă.

Cotat la 1.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Păun a marcat 5 goluri şi a oferit 6 pase decisive în actualul sezon, în toate competiţiile. Mijlocaşul joacă în Gruia din 2013, când a fost promovat de la echipa U19 a ardelenilor.

Reclamă

După Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3, ardelenii mai au două finale pentru titlu

După Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3, pentru olteni urmează două finale de titlu. În ultimele două etape din play-off, CFR Cluj are meci de foc cu FC Botoşani, în deplasare, şi duel decisiv cu rivala FCSB, în Gruia. Ardelenii au câştigat ultimele trei titluri consecutive în Liga 1. Dan Petrescu a fost antrenor în cele trei sezoane în care clujenii s-au încoronat campioni în prima divizie a fotbalului românesc.

Etapa a 9-a
FC Botoşani – CFR Cluj
Academica Clinceni – Sepsi
FCSB – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a
CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Sepsi – FC Botoşani

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și