Închide meniul

AS.ro LIVE | Marius Niculae a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești de senzație ale fostului campion cu Dinamo şi Sporting

Reclamă

Publicat: 16 mai 2021, 21:00 / Actualizat: 17 mai 2021, 11:18

AS.ro LIVE | Marius Niculae a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești de senzație ale fostului campion cu Dinamo şi Sporting

AS.ro LIVE

AS.ro LIVE

Marius Niculae (40 ani) a fost invitat la AS.ro LIVE la doar o zi după ce a împlinit 40 de ani. Fostul atacant de la Dinamo, Sporting Lisabona, Mainz şi Standard Liege a venit cu poveşti de senzaţie din cariera sa, de-a lungul căreia a cucerit două titluri, cu Dinamo şi Sporting.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Marius Niculae
SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mai mult de atât, „Săgeată” a fost golgheter în prima divizie a fotbalului românesc, sezonul 2000-2001, şi a cucerit Cupa României, SuperCupa, ambele cu Dinamo, şi Cupa Portugaliei şi SuperCupa cu Sporting. Acesta a ajuns până în finala Cupei UEFA din 2004-2005, însă echipa sa a pierdut în marea finală împotriva lui TSKA Moscova. În Portugalia, Niculae a fost coleg cu Cristiano Ronaldo şi Ricardo Quaresma.

EMISIUNEA POATE FI URMĂRITĂ AICI

Marius Niculae
SportPictures / Florin Alboiu / Sport Pictures

Marius Niculae se laudă cu o colecţie impresionantă de tricouri

Marius Niculae are un șifonier plin cu 400 de tricouri de colecție. Primul pe care l-a purtat la Dinamo îi e și cel mai drag. ”Prima dată când am fost la Dinamo, în 1996, vezi că are stema veche pe el”, a spus Niculae, pentru AntenaSport.

Marius Niculae are în dressing și un tricou roș-albastru. Nu e de la Steaua. ”Roș-albastru e doar de la Barca, nu ținem cu altcineva. Am și multe autografe. Am pe al lui Ronaldo, Figo, am multe”, a mai mărturisit fostul dinamovist.

Reclamă

Din colecția lui Niculae nu lipsesc mănușile lui Lobonț. A apărat cu ele, într-un meci în care Lobonț a fost eliminat și el i-a luat locul în poartă. ”Fie vreme bună, fie vreme rea, mergem mai departe”, a concluzionat Niculae.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și