Închide meniul

AS.ro LIVE | Marius Niculae a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești de senzație ale fostului campion cu Dinamo şi Sporting

Reclamă

Publicat: 16 mai 2021, 21:00 / Actualizat: 17 mai 2021, 11:18

AS.ro LIVE | Marius Niculae a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești de senzație ale fostului campion cu Dinamo şi Sporting

AS.ro LIVE

AS.ro LIVE

Marius Niculae (40 ani) a fost invitat la AS.ro LIVE la doar o zi după ce a împlinit 40 de ani. Fostul atacant de la Dinamo, Sporting Lisabona, Mainz şi Standard Liege a venit cu poveşti de senzaţie din cariera sa, de-a lungul căreia a cucerit două titluri, cu Dinamo şi Sporting.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Marius Niculae
SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mai mult de atât, „Săgeată” a fost golgheter în prima divizie a fotbalului românesc, sezonul 2000-2001, şi a cucerit Cupa României, SuperCupa, ambele cu Dinamo, şi Cupa Portugaliei şi SuperCupa cu Sporting. Acesta a ajuns până în finala Cupei UEFA din 2004-2005, însă echipa sa a pierdut în marea finală împotriva lui TSKA Moscova. În Portugalia, Niculae a fost coleg cu Cristiano Ronaldo şi Ricardo Quaresma.

EMISIUNEA POATE FI URMĂRITĂ AICI

Marius Niculae
SportPictures / Florin Alboiu / Sport Pictures

Marius Niculae se laudă cu o colecţie impresionantă de tricouri

Marius Niculae are un șifonier plin cu 400 de tricouri de colecție. Primul pe care l-a purtat la Dinamo îi e și cel mai drag. ”Prima dată când am fost la Dinamo, în 1996, vezi că are stema veche pe el”, a spus Niculae, pentru AntenaSport.

Marius Niculae are în dressing și un tricou roș-albastru. Nu e de la Steaua. ”Roș-albastru e doar de la Barca, nu ținem cu altcineva. Am și multe autografe. Am pe al lui Ronaldo, Figo, am multe”, a mai mărturisit fostul dinamovist.

Reclamă

Din colecția lui Niculae nu lipsesc mănușile lui Lobonț. A apărat cu ele, într-un meci în care Lobonț a fost eliminat și el i-a luat locul în poartă. ”Fie vreme bună, fie vreme rea, mergem mai departe”, a concluzionat Niculae.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și