Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Niculae şi „bijuteria” pe care o are de la Sporting. „Nu mai erau tricouri cu mine după primul meci!”. Mesajul emoţionant primit de la campionii Portugaliei!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2021, 11:09

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Niculae şi „bijuteria pe care o are de la Sporting. „Nu mai erau tricouri cu mine după primul meci!. Mesajul emoţionant primit de la campionii Portugaliei!

AS.ro LIVE

Marius Niculae a arătat tricoul pe care îl îmbrăca la Sporting

„Săgeată” a venit cu tricoul în care a evoluat la Lisabona. În chiar primul sezon după ce a fost transferat de la Dinamo, românul a ajutat-o pe Sporting să câştige titlul. A debutat cu un gol împotriva rivalei FC Porto, iar fanii au cumpărat şi cu 65.000 de dolari echipamentul de joc cu numele românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae şi „bijuteria” pe care o are de la Sporting

„Leii” tocmai au încheiat o perioadă neagră. Sporting a câştigat primul titlu după o pauză de 19 ani.

Niciodată nu m-am gândit că va dura atât până când Sporting va câştiga din nou titlul. A mai fost o secetă înaintea noastră, de 18 ani!

Acesta este tricoul de atunci, cu care jucam. Eu am debutat cu Porto direct cu gol. Ştiu că nu mai erau tricouri, cu mine, după meci.

Eram în top 10 cei mai tineri atacanţi din Europa…ca număr de jocuri la echipa naţională, ca număr de goluri. M-am dus direct în cantonament, m-a băgat Boloni dimineaţă la un antrenament fizic şi pe seară aveau meci. În chiar prima zi. Mi-a spus: ‘Să te bag, să nu te bag? Hai stai pe bancă’. M-a băgat 15-20 de minute şi chiar am reuşit să marchez„, a declarat Marius Niculae la AS.ro LIVE.

Reclamă

Sporting nu l-a uitat pe Niculae. I-a transmis un mesaj emoţionant duminică, în ziua în care fostul internaţional român şi-a sărbătorit ziua de naştere.

Marius Niculae La La La. A fost campion naţional cu acest club şi astăzi împlineşte 40 de ani. La mulţi ani!„, au postat campionii Portugaliei pe contul oficial de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și