Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Niculae şi „bijuteria” pe care o are de la Sporting. „Nu mai erau tricouri cu mine după primul meci!”. Mesajul emoţionant primit de la campionii Portugaliei!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2021, 11:09

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Niculae şi „bijuteria pe care o are de la Sporting. „Nu mai erau tricouri cu mine după primul meci!. Mesajul emoţionant primit de la campionii Portugaliei!

AS.ro LIVE

Marius Niculae a arătat tricoul pe care îl îmbrăca la Sporting

„Săgeată” a venit cu tricoul în care a evoluat la Lisabona. În chiar primul sezon după ce a fost transferat de la Dinamo, românul a ajutat-o pe Sporting să câştige titlul. A debutat cu un gol împotriva rivalei FC Porto, iar fanii au cumpărat şi cu 65.000 de dolari echipamentul de joc cu numele românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae şi „bijuteria” pe care o are de la Sporting

„Leii” tocmai au încheiat o perioadă neagră. Sporting a câştigat primul titlu după o pauză de 19 ani.

Niciodată nu m-am gândit că va dura atât până când Sporting va câştiga din nou titlul. A mai fost o secetă înaintea noastră, de 18 ani!

Acesta este tricoul de atunci, cu care jucam. Eu am debutat cu Porto direct cu gol. Ştiu că nu mai erau tricouri, cu mine, după meci.

Eram în top 10 cei mai tineri atacanţi din Europa…ca număr de jocuri la echipa naţională, ca număr de goluri. M-am dus direct în cantonament, m-a băgat Boloni dimineaţă la un antrenament fizic şi pe seară aveau meci. În chiar prima zi. Mi-a spus: ‘Să te bag, să nu te bag? Hai stai pe bancă’. M-a băgat 15-20 de minute şi chiar am reuşit să marchez„, a declarat Marius Niculae la AS.ro LIVE.

Reclamă

Sporting nu l-a uitat pe Niculae. I-a transmis un mesaj emoţionant duminică, în ziua în care fostul internaţional român şi-a sărbătorit ziua de naştere.

Marius Niculae La La La. A fost campion naţional cu acest club şi astăzi împlineşte 40 de ani. La mulţi ani!„, au postat campionii Portugaliei pe contul oficial de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și