Închide meniul

Problemele continuă la FCSB! Cât de gravă este accidentarea lui Ovidiu Popescu

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2021, 16:34

Reclamă
Problemele continuă la FCSB! Cât de gravă este accidentarea lui Ovidiu Popescu

Ovidiu Popescu s-a accidentat în Mioveni - FCSB

Ovidiu Popescu, în timpul unui meci disputat de FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ovidiu Popescu a cerut să fie schimbat în minutul 49 la meciului de la Sfântu Gheorghe. Acesta s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Perianu. Fotbalistul de 27 ani a dat semne că nu mai poate continua încă din prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât de gravă este accidentarea lui Ovidiu Popescu

Potrivit Fanatik, acesta a acuzat dureri destul de mari la coapsa piciorului stâng şi va fi nevoit să efectueze un RMN. În aceste condiţii, Popescu poate rata partida cu Universitatea Craiova.

“Sunt probleme mai vechi care au recidivat și aici mă refer la Ovidiu Popescu. Toate aceste probleme ne-au dat planurile peste cap”, spunea Toni Petrea după Sepsi – FCSB 2-2.

Dacă problemele nu sunt grave, Popescu poate reveni în lotul FCSB-ului pentru meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului.

Ovidiu Popescu s-a accidentat în Sepsi - FCSB
Captură Telekom Sport

Cotat la 800.000 de euro pe site-urile de specialitate, Ovidiu Popescu a bifat 38 de apariţii în actualul sezon pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să ofere 3 pase decisive.

Reclamă

Toni Petrea, fără variante în centrul defensivei

După accidentarea lui Popescu, Toni Petrea a rămas fără variante în centrul defensivei. Recent, alţi doi jucători au suferit accidentări grave şi vor avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Andrei Miron şi Adrian Şut s-au „rupt”, iar verdictul medicilor a fost sumbru. Antrenorul FCSB nu se va mai putea pe niciunul dintre cei doi fotbalişti în finalul acestui sezon, anunţă sport.ro.

Andrei Miron și Adrian Șut s-au alăturat lui Florinel Coman și Ionuţ Panțîru, ambii fiind indisponibili de mai mult timp. Singura veste bună primită în ultima perioadă de Toni Petrea a fost revenirea lui Darius Olaru, care a jucat în ultimele meciuri. Totuși, mijlocașul poate risca oricând o recidivă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și