Închide meniul

Problemele continuă la FCSB! Cât de gravă este accidentarea lui Ovidiu Popescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2021, 16:34

Problemele continuă la FCSB! Cât de gravă este accidentarea lui Ovidiu Popescu

Ovidiu Popescu s-a accidentat în Mioveni - FCSB

Ovidiu Popescu, în timpul unui meci disputat de FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ovidiu Popescu a cerut să fie schimbat în minutul 49 la meciului de la Sfântu Gheorghe. Acesta s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Perianu. Fotbalistul de 27 ani a dat semne că nu mai poate continua încă din prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât de gravă este accidentarea lui Ovidiu Popescu

Potrivit Fanatik, acesta a acuzat dureri destul de mari la coapsa piciorului stâng şi va fi nevoit să efectueze un RMN. În aceste condiţii, Popescu poate rata partida cu Universitatea Craiova.

“Sunt probleme mai vechi care au recidivat și aici mă refer la Ovidiu Popescu. Toate aceste probleme ne-au dat planurile peste cap”, spunea Toni Petrea după Sepsi – FCSB 2-2.

Dacă problemele nu sunt grave, Popescu poate reveni în lotul FCSB-ului pentru meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului.

Ovidiu Popescu s-a accidentat în Sepsi - FCSB
Captură Telekom Sport

Cotat la 800.000 de euro pe site-urile de specialitate, Ovidiu Popescu a bifat 38 de apariţii în actualul sezon pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să ofere 3 pase decisive.

Reclamă

Toni Petrea, fără variante în centrul defensivei

După accidentarea lui Popescu, Toni Petrea a rămas fără variante în centrul defensivei. Recent, alţi doi jucători au suferit accidentări grave şi vor avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Andrei Miron şi Adrian Şut s-au „rupt”, iar verdictul medicilor a fost sumbru. Antrenorul FCSB nu se va mai putea pe niciunul dintre cei doi fotbalişti în finalul acestui sezon, anunţă sport.ro.

Andrei Miron și Adrian Șut s-au alăturat lui Florinel Coman și Ionuţ Panțîru, ambii fiind indisponibili de mai mult timp. Singura veste bună primită în ultima perioadă de Toni Petrea a fost revenirea lui Darius Olaru, care a jucat în ultimele meciuri. Totuși, mijlocașul poate risca oricând o recidivă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și