Închide meniul

Sepsi – FCSB | A sunat din nou telefonul? Dragoş Nedelcu, schimbat după 30 de minute. Toni Petrea a pierdut doi dintr-un foc! S-a accidentat Ovidiu Popescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2021, 23:13

Sepsi – FCSB | A sunat din nou telefonul? Dragoş Nedelcu, schimbat după 30 de minute. Toni Petrea a pierdut doi dintr-un foc! S-a accidentat Ovidiu Popescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dragoș Nedelcu în timpul unui meci pentru FCSB

Sepsi – FCSB. Dragoş Nedelcu, folosit ca fundaş central în meciul cu Sepsi, a fost schimbat în minutul 30 al confruntării de la Sfântu Gheorghe. Alexandru Buziuc a intrat în locul acestuia. În meciul trecut, scor 2-2 cu Academica Clinceni, tânărul fotbalist a fost rezervă neutilizată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Nedelcu a fost schimbat rapid şi în FC Botoşani – FCSB 1-3

Meciul din această seară nu este primul în care Nedelcu este schimbat în prima repriză. În victoria cu FC Botoşani, acesta a părăsit terenul după doar 33 de minute„Pfaaa, Nedelcu! Nedelcu a luat şi cartonaş galben, încă nu are ritm de joc. Vine după puţine meciuri. A jucat puţin la prima echipă şi la echipa a doua, unde a avut o recidivă. Cam asta a fost schimbarea lui Nedelcu”, a explicat Toni Petrea la finalul meciului.

Ovidiu Popescu s-a accidentat în Sepsi – FCSB

Toni Petrea a primit o nouă lovitură în timpul meciului cu Sepsi. Ovidiu Popescu a cerut să fie schimbat în minutul 49. Acesta s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Perianu. Fotbalistul de 27 ani a dat semne că nu mai poate continua încă din prima repriză.

Ovidiu Popescu s-a accidentat în Sepsi - FCSB
Captură Telekom Sport

Toni Petrea, fără variante în centrul defensivei

După schimbarea lui Nedelcu şi accidentarea lui Popescu, Toni Petrea a rămas fără variante în centrul defensivei. Recent, alţi doi jucători au suferit accidentări grave şi vor avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Andrei Miron şi Adrian Şut s-au „rupt”, iar verdictul medicilor a fost sumbru. Antrenorul FCSB nu se va mai putea pe niciunul dintre cei doi fotbalişti în finalul acestui sezon, anunţă sport.ro.

Andrei Miron și Adrian Șut s-au alăturat lui Florinel Coman și Ionuţ Panțîru, ambii fiind indisponibili de mai mult timp. Singura veste bună primită în ultima perioadă de Toni Petrea a fost revenirea lui Darius Olaru, care a jucat în meciurile cu FC Botoşani, CFR Cluj şi Academica Clinceni. Totuși, mijlocașul poate risca oricând o recidivă.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și