Închide meniul

VIDEO | Rapid a pornit fiesta în vestiar! Imagini de senzaţie cu giuleştenii: „Ole, Ole, Ole, Ola, a intrat Rapid în A!” Mihai Iosif a făcut show de zile mari

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2021, 21:32

Reclamă
VIDEO | Rapid a pornit fiesta în vestiar! Imagini de senzaţie cu giuleştenii: „Ole, Ole, Ole, Ola, a intrat Rapid în A! Mihai Iosif a făcut show de zile mari

Sursa FOTO: FC Rapid 1923 Facebook

Rapid, bucurie în vestiar după promovarea în Liga 1

Rapid a pornit fiesta în vestiar! Giuleştenii au revenit în Liga 1, iar jucătorii, în frunte cu Mihai Iosif, au sărbătorit mult aşteptata promovare. Antrenorul formației alb-vișinie a făcut show după ce şi-a văzut visul cu ochii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VEZI AICI IMAGINI DE SENZAŢIE DIN VESTIARUL RAPIDULUI

„De când am plecat din noroi, e ce mai fericită zi. 6 ani au trecut de când Rapid n-a mai fost în Liga 1. Îi mulțumesc lui Alexa că ne-a ajutat să promovăm. Dumnezeu a făcut dreptate. Mi-a dat șansa să ajung în Liga 1”, a declarat Mihai Iosif, la Digi Sport.

Fanii sărbătoresc promovarea în Liga 1 după 6 ani

Rapid a pornit fiesta în vestiar, după ce Rapid a promovat în Liga 1.

Fanii s-au strâns la Buftea, unde au sărbătorit alături de jucători chiar înainte de meciul cu FCU Craiova 1948. Dan Alexa, fost antrenor al giuleştenilor, le-a întins o mână de ajutor bucureştenilor, după ce echipa sa, ASU Poli Timişoara a remizat cu CS Mioveni, 2-2.

Reclamă
Fanii Rapidului sărbătoresc promovarea în Liga 1
AS.ro

 

Rapid a promovat în Liga 1, fără să mai joace derby-ul cu FC U Craiova 1948

Rapid a promovat în Liga 1, chiar înaintea partidei cu FC U Craiova 1948. Rapidiştii au profitat de faptul că CS Mioveni nu a reuşit să învingă pe ASU Poli Timişoara.

ASU Poli Timişoara – CS Mioveni s-a terminat 2-2, iar Rapid a promovat matematic în Liga 1 după 6 ani. Echipa lui Mihai Iosif a are un avans de 4 puncte în faţa celor de la Mioveni şi nu mai poate fi ajunsă, indiferent de rezultate. De altfel, Rapid şi CS Mioveni se vor întâlni în ultima etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Sezonul 2014/2015 a fost ultimul în care Rapid a evoluat în prima divizie. Giuleștenii au încheiat atunci pe locul 16, cu 33 de puncte.

Clasament play-off Liga 2:

1. FC U Craiova 1948 8m 50p.
2. Rapid  8m 49p.
3. CS Mioveni 9m 45p.
4. Dunarea Calarasi 9m 43p.
5. Csiksereda 9m 41p.
6. ASU Poli 9m 40p.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și