Închide meniul

VIDEO | Rapid a pornit fiesta în vestiar! Imagini de senzaţie cu giuleştenii: „Ole, Ole, Ole, Ola, a intrat Rapid în A!” Mihai Iosif a făcut show de zile mari

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2021, 21:32

VIDEO | Rapid a pornit fiesta în vestiar! Imagini de senzaţie cu giuleştenii: „Ole, Ole, Ole, Ola, a intrat Rapid în A! Mihai Iosif a făcut show de zile mari

Sursa FOTO: FC Rapid 1923 Facebook

Rapid, bucurie în vestiar după promovarea în Liga 1

Rapid a pornit fiesta în vestiar! Giuleştenii au revenit în Liga 1, iar jucătorii, în frunte cu Mihai Iosif, au sărbătorit mult aşteptata promovare. Antrenorul formației alb-vișinie a făcut show după ce şi-a văzut visul cu ochii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VEZI AICI IMAGINI DE SENZAŢIE DIN VESTIARUL RAPIDULUI

„De când am plecat din noroi, e ce mai fericită zi. 6 ani au trecut de când Rapid n-a mai fost în Liga 1. Îi mulțumesc lui Alexa că ne-a ajutat să promovăm. Dumnezeu a făcut dreptate. Mi-a dat șansa să ajung în Liga 1”, a declarat Mihai Iosif, la Digi Sport.

Fanii sărbătoresc promovarea în Liga 1 după 6 ani

Rapid a pornit fiesta în vestiar, după ce Rapid a promovat în Liga 1.

Fanii s-au strâns la Buftea, unde au sărbătorit alături de jucători chiar înainte de meciul cu FCU Craiova 1948. Dan Alexa, fost antrenor al giuleştenilor, le-a întins o mână de ajutor bucureştenilor, după ce echipa sa, ASU Poli Timişoara a remizat cu CS Mioveni, 2-2.

Reclamă
Fanii Rapidului sărbătoresc promovarea în Liga 1
AS.ro

 

Rapid a promovat în Liga 1, fără să mai joace derby-ul cu FC U Craiova 1948

Rapid a promovat în Liga 1, chiar înaintea partidei cu FC U Craiova 1948. Rapidiştii au profitat de faptul că CS Mioveni nu a reuşit să învingă pe ASU Poli Timişoara.

ASU Poli Timişoara – CS Mioveni s-a terminat 2-2, iar Rapid a promovat matematic în Liga 1 după 6 ani. Echipa lui Mihai Iosif a are un avans de 4 puncte în faţa celor de la Mioveni şi nu mai poate fi ajunsă, indiferent de rezultate. De altfel, Rapid şi CS Mioveni se vor întâlni în ultima etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Sezonul 2014/2015 a fost ultimul în care Rapid a evoluat în prima divizie. Giuleștenii au încheiat atunci pe locul 16, cu 33 de puncte.

Clasament play-off Liga 2:

1. FC U Craiova 1948 8m 50p.
2. Rapid  8m 49p.
3. CS Mioveni 9m 45p.
4. Dunarea Calarasi 9m 43p.
5. Csiksereda 9m 41p.
6. ASU Poli 9m 40p.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și