Închide meniul

Lionel Messi vrea să rămână la Barcelona, dar familia sa nu este de acord. La ce echipă ar putea ajunge

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 19:39

Reclamă
Lionel Messi vrea să rămână la Barcelona, dar familia sa nu este de acord. La ce echipă ar putea ajunge

Leo Messi

profimediaimages

Lionel Messi va rămâne liber de contract în această vară. Starul argentinian ar vrea să rămână la Barcelona, unde joacă din 2004, de la debutul său în fotbalul profesionist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, presat de familie să semneze cu PSG

Familia lui Messi nu este însă de acord. În special tatăl său ar fi cel care insistă pentru un transfer la PSG, scrie El Parisien, care este citată de spaniolii de la as.com.

Cel mai mult ar cântări aspectul financiar. La PSG, salariul ar fi mult mai mare decât ceea ce îi poate oferi în acest moment Barcelona. Prieten bun cu Messi, Neymar şi-a dat deja acordul să rămână la Paris.

Potrivit sursei citate, Messi are în plan să mai joace încă două sezoane în Europa, apoi să plece în SUA.

Lionel Messi, dorit şi de Manchester City

Nici Manchester City nu a renunţat la transferul lui Messi. Potrivit The Sun, campioana din Premier League ar trebui să îi achite lui Lionel Messi un salariu de 500.000 de lire sterline pe săptămână. Această sumă trebuie să intre în conturile fotbalistului sud-american independent de taxe.

Reclamă
Reclamă

Ronald Koeman nici nu vrea să îşi imagineze cum va arăta Barcelona fără Lionel Messi.

„Ne-a arătat ca este imposibil să jucăm fără el. Este cel mai bun jucător din lume. A marcat 30 de goluri care au adus echipei multe puncte. Sperăm să rămână, fiindcă fără el nu ştiu cum o să jucăm şi cine o să mai înscrie atât de multe goluri”, a spus Ronald Koeman, deşi catalanii au ieşit din lupta pentru titlu.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și