Închide meniul

După Messi, potopul! Ronald Koeman se teme pentru viitorul Barcelonei: „Este imposibil să jucăm fără el!” Căpitanul catalanilor poate ajunge la Manchester City

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2021, 17:05 / Actualizat: 17 mai 2021, 18:18

După Messi, potopul! Ronald Koeman se teme pentru viitorul Barcelonei: „Este imposibil să jucăm fără el! Căpitanul catalanilor poate ajunge la Manchester City

profimediaimages.ro

Ronald Koeman şi Leo Messi

  • Ronald Koeman a vorbit despre viitorul lui Leo Messi
  • Căpitanul Barcelonei poate ajunge la Manchester City

Leo Messi nu a luat încă decizia finală în privinţa viitorului său, iar Ronald Koeman speră ca acesta să rămână pe Camp Nou. Barcelona a pierdut ruşinos cu Celta Vigo, 1-2, iar antrenorul se teme pentru viitorul echipei sale. Acesta este de părere că, dacă Messi va pleca, catalanii nu vor mai putea să îl înlocuiască.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ne-a arătat ca este imposibil să jucăm fără el. Este cel mai bun jucător din lume. A marcat 30 de goluri care au adus echipei multe puncte. Sperăm să rămână, fiindcă fără el nu ştiu cum o să jucăm şi cine o să mai înscrie atât de multe goluri”, a spus Ronald Koeman după înfrângerea cu Celta Vigo, citat de BBC Sport.

Ronald Koeman şi Lionel Messi
Profimediaimages

Manchester City îl poate transfera pe Lionel Messi

Manchester City îl poate transfera pe Lionel Messi. Căpitanul Barcelonei este pe final de contract şi poate semna cu orice echipă în această vară. „Cetăţenii” au insistat pentru aducerea starului argentinian şi au primit veşti excelente.

Reclamă

Potrivit The Sun, liderul din Premier League poate reuşi transferul anului dacă îi va achita lui Lionel Messi un salariu de 500.000 de lire sterline pe săptămână. Această sumă trebuie să intre în conturile golgheterului la zi din La Liga după achitarea taxelor.

Atacantul de 33 de ani este dispus să parafeze un contract valabil pe 12 luni, cu opţiune de prelungire pe încă un an. În total, ar primi 25 de milioane de lire sterline în decursul unui singur sezon. Messi ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League.

Reclamă
DPA Images via Hepta

Lionel Messi, 30 de goluri stagionale în La Liga

Barcelona a gafat incredibil în etapa a 37-a din La Liga. Nu a reuşit să o învingă pe Celta Vigo şi nu mai are nicio şansă la titlu.

Eşecul este cu atât mai surprinzător cu cât Lionel Messi a deschis scorul pe Camp Nou. A fost a 30-a reuşită stagională a căpitanului catalanilor, care ar putea pleca la Manchester City în această vară. A fost al 9-lea sezon din La Liga în care Lionel Messi înscrie cel puţin 30 de goluri.

80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Messi, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”