Închide meniul

CFR Cluj, campioana României 2021! Ciprian Deac, „palmă” pentru contestatari: „Avem în ADN să fim campioni!” Mijlocaşul e deja cu gândul la un nou trofeu: „Vom fi principala pretendentă la titlu”

Dragoș Vasile Publicat: 19 mai 2021, 0:17

Reclamă
CFR Cluj, campioana României 2021! Ciprian Deac, „palmă pentru contestatari: „Avem în ADN să fim campioni! Mijlocaşul e deja cu gândul la un nou trofeu: „Vom fi principala pretendentă la titlu

Ciprian Deac, golul victoriei în CFR Cluj - Rapid

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Ciprian Deac a cucerit al şaselea titlu din carieră cu CFR Cluj. Veteranul le-a transmis un mesaj categoric criticilor şi a anunţat că se gândeşte deja la următorul sezon, unde, crede mijlocaşul, formaţia din Gruia va porni tot cu prima şansă la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac e deja cu gândul la un nou titlu: „Tot noi vom fi principala pretendentă!

„Este o bucurie foarte mare, am muncit un an de zile, numai noi ştim cât am suferit şi Dumnezeu ne răsplăteşte. Cred că am câştigat campionatul pe merit, echipa asta merită tot ce este mai bun. Avem în ADN-ul nostru să fim campioni şi asta se vede. Am demonstrat că încă mai avem foame şi cred că la anul tot noi vom fi principala pretendentă la titlu”, a declarat Ciprian Deac după la finalul meciului cu CFR Cluj.

Ciprian Deac în timpul meciului dintre CFR Cluj și FC Argeș
SportPictures / Stefan Constantin/Sport Picture via Hepta

CFR Cluj e campioana României! Ardelenii au câştigat al 4-lea titlu consecutiv

CFR Cluj e campioana României! Ardelenii s-au impus cu 1-0 la Botoşani şi au câştigat al 4-lea titlu consecutiv. CFR Cluj a ajuns la 7 titluri în întreaga sa istorie.

Andrei Burcă a marcat unicul gol al meciului de la Botoșani în minutul 53, datorită unei devieri norocoase. Arlauskis i-a salvat pe ardeleni în prelungiri, când a intervenit decisiv în fața lui Al Mawas. S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, iar ardelenii au cucerit al 4-lea titlu la rând. Acesta este şi primul trofeu pentru Edi Iordănescu ca antrenor.

CFR Cluj a câştigat al 4-lea titlu consecutiv în România după victoria cu FC Botoşani, scor 1-0. Ultima echipă care a reuşit o astfel de serie a fost Steaua, la mijlocul anilor ’90.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și