Închide meniul

FC Botoșani – CFR Cluj 0-1. Arlauskis a salvat al 4-lea titlu în prelungiri! Echipa lui Edi Iordănescu e noua și vechea campioană a României

Alexandru Ivan Publicat: 18 mai 2021, 20:15 / Actualizat: 18 mai 2021, 22:30

FC Botoșani – CFR Cluj 0-1. Arlauskis a salvat al 4-lea titlu în prelungiri! Echipa lui Edi Iordănescu e noua și vechea campioană a României

SportPictures / Flavius Buboi/SPORT PICTURES

CFR Cluj, campioana României

FC Botoșani – CFR Cluj 0-1. Andrei Burcă a marcat unicul gol al meciului în minutul 53, datorită unei devieri norocoase. Arlauskis i-a salvat pe ardeleni în prelungiri, când a intervenit ecisiv în fața lui Al Mawas. S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, iar ardelenii au cucerit al 4-lea titlu la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoşani – CFR Cluj 0-1 | Ardelenii au câștigat al 4-lea titlu consecutiv

Final de meci.

Min 90+1: Ocazie uriașă pentru FC Botoșani! Al Mawas primește mingea în careu și, singur cu Arlauskis, nu reușește să-l învingă pe portarul lituanian.

Reclamă

Min 79: Ocazie pentru CFR Cluj! Deac trimite peste poatta lui Pap dintr-o poziție bună.

Min 69: Ocazie uriașă pentru CFR Cluj! Valentin Costache preia balonul în careu, dar nu reușește să-l învingă pe Pap.

Reclamă

Min 53: GOOOL CFR Cluj! Andrei Burcă a trimis cu capul spre poarta lui Pap, iar portarul oaspeților a fost păcălit de devierea lui Țigănașu.

Min 46: A început repriza secundă.

Min 45: Pauză la Botoșani! Scorul este 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Min 34: Ocazie uriașă pentru CFR Cluj! Alexandru Țigănașu șutează din zona tușei, iar balonul l-a prins nepregătit pe Arlauskis. Din fericire pentru CFR Cluj, mingea a lovit bara.

Min 26: Ocazie uriașă pentru CFR Cluj! Cristi Manea șutează senzațional de la 30 de metri, dar Pap are o intervenție uluitoare.

Min 20: Ocazie pentru CFR Cluj! Ciprian Deac trimite periculos dintr-o lovitură liberă, dar Pap are o intervenție bună.

Min 8: Ocazie pentru CFR Cluj! Gabriel Debeljuh trimite cu capul peste poarta lui Pap.

Min 4: Schimbare Botoșani! A ieșit Caia, a intrat Meleke

Min 4: Schimbare CFR Cluj! A ieșit Gîdea, a intrat Păun

Min 1: A început meciul!

Reclamă

FC Botoșani: Pap – Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Caia, E. Florescu, E. Papa – Ashkovski, Ongenda, Al Mawas

Rezerve: Hankic, Patache, Holzmann, Meleke, Tîrcoveanu, S. Camara, Fili, Târșa, D. Croitoru

Antrenor: Marius Croitoru

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Sigurjonsson, Bordeianu, M. Gâdea – Deac, Debeljuh, Costache

Rezerve: Bălgrădean, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Itu, Chipciu, M. Pereira, Păun, Rondon

Antrenor: Edi Iordănescu

FC Botoșani – CFR Cluj 0-1 | Fără miză la derby-ul cu FCSB

Știrea inițială

FC Botoșani – CFR Cluj este meciul etapei în Liga 1. Calculele sunt simple pentru echipa lui Edi Iordănescu. O victorie în Moldova i-ar aduce CFR-ului al patrulea titlu consecutiv în Liga 1.

CFR Cluj a reușit să profite de perioada nefastă a FCSB-ului. În ultimele 5 runde, roș-albaștrii au câștigat o singură dată. În schimb, în același interval, CFR Cluj a strâns 3 victorii.

Edi Iordănescu își poate trece în cont primul titlu de campion din carieră. Fiul lui Anghel Iordanescu a cucerit până acum doar 2 Supercupe, ambele alături de CFR Cluj, în 2018-2019 și 2020-2021.

În turul din play-off, echipa din Gruia a câștigat cu 2-0 împotriva lui FC Botoșani. În schimb, ultima confruntare dintre cele două echipe disputată în Moldova s-a încheiat cu victoria elevilor lui Croitoru, scor 2-1. De altfel, din 2015 și până în prezent, CFR Cluj a câștigat la Botoșani doar de două ori.

Mai avem două finale, prima e la Botoşani. Timpul e inamicul nostru, din nou. Ne aşteptăm la o deplasare complicată, cu o echipă care ne-a pus mereu probleme şi care are miza ei pentru acest joc. Provocarea cea mai mare va fi să recuperăm echipa. Am recunoscut că atunci când sunt jocuri din trei în trei zile ne confruntăm cu această problemă majoră. Timpul e foarte scurt pentru a lucra, pentru a pregăti cum trebuie jocul în detaliu. Trebuie să înţelegem din nou momentul, să găsim energia necesară şi să aducem trei puncte care pot fi decisive pentru campionat. Nu în sensul că putem neapărăt să închidem cu o etapă înainte, dar în sensul de a avea prima şansă dacă se va juca cu titlul pe masă la Cluj.
 
Edi Iordănescu, înainte de FC Botoșani – CFR Cluj

Dacă CFR Cluj nu câștigă la Botoșani, iar FCSB o învinge pe Universitatea Craiova, cele două rivale se vor duela cu titlul pe masa în ultima etapă, în Gruia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pe Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1
Liga 1 • 25 mart., 8:32
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1: „Este reţeta succesului!”