Închide meniul

Ilie Dumitrescu a rămas perplex după ce a aflat de numirea lui Marius Şumudică la FCSB: „Un antrenor valoros, s-au mişcat mai repede!”

Publicat: 19 mai 2021, 22:46

Reclamă
Ilie Dumitrescu a rămas perplex după ce a aflat de numirea lui Marius Şumudică la FCSB: „Un antrenor valoros, s-au mişcat mai repede!

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică a vorbit despre planurile de viitor

Ilie Dumitrescu a rămas perplex după ce a aflat de numirea lui Marius Şumudică la FCSB. Anunţul a fost de Gigi Becali, imediat după ce antrenorul a anunţat că are contractul pe masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu, surpins de numirea lui Marius Şumudică la FCSB: „O mutare interesantă

Legenda stelistă a rămas perplexă când a aflat că Marius Şumudică o va antrena pe FCSB. „Mister” se aştepta ca antrenorul rămân să ajungă la cârma Universităţii Craiova.

„Un antrenor valoros! Ne-ai luat tare. Ar fi interesat, o mutare interesantă. Erau foarte multe informaţii din zona Craiova. S-au mişcat mai repede”, a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Ilie Dumitrescu
SpyNews

Ultima echipă din România pe care Marius Şumudică a antrenat-o este Astra Giurgiu, club care a retrogradat astăzi în Liga 2. „Şumi” a câştigat titlul cu giurgiuvenii în sezonul 2015-2016. după o luptă cu FCSB.

EXCLUSIV | Marius Şumudică, noul antrenor de la FCSB: „Da, l-am pus!”

Marius Şumudică, antrenor la FCSB. Gigi Becali a făcut anunţul în exclusivitate pentru AS.ro, care vine la o zi după ce a spus că Toni Petrea va continua la FCSB. Actualul antrenor nu a mai vrut să rămână.

Reclamă

„Da, l-am pus pe Șumudică. Nu mai stă Petrea. I-am dat o zi să se răzgândească, a zis că nu se răzgândește”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro

Conform surselor AS.ro, Marius Şumudică va semna un contract valabil pe 3 ani. Antrenorul este cel care a anunţat că Gigi Becali i-a făcut ofertă.

Gigi Becali
SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta
Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și