Închide meniul

Ilie Dumitrescu a rămas perplex după ce a aflat de numirea lui Marius Şumudică la FCSB: „Un antrenor valoros, s-au mişcat mai repede!”

Reclamă

Publicat: 19 mai 2021, 22:46

Ilie Dumitrescu a rămas perplex după ce a aflat de numirea lui Marius Şumudică la FCSB: „Un antrenor valoros, s-au mişcat mai repede!

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică a vorbit despre planurile de viitor

Ilie Dumitrescu a rămas perplex după ce a aflat de numirea lui Marius Şumudică la FCSB. Anunţul a fost de Gigi Becali, imediat după ce antrenorul a anunţat că are contractul pe masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu, surpins de numirea lui Marius Şumudică la FCSB: „O mutare interesantă

Legenda stelistă a rămas perplexă când a aflat că Marius Şumudică o va antrena pe FCSB. „Mister” se aştepta ca antrenorul rămân să ajungă la cârma Universităţii Craiova.

„Un antrenor valoros! Ne-ai luat tare. Ar fi interesat, o mutare interesantă. Erau foarte multe informaţii din zona Craiova. S-au mişcat mai repede”, a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Ilie Dumitrescu
SpyNews

Ultima echipă din România pe care Marius Şumudică a antrenat-o este Astra Giurgiu, club care a retrogradat astăzi în Liga 2. „Şumi” a câştigat titlul cu giurgiuvenii în sezonul 2015-2016. după o luptă cu FCSB.

Citește și:

EXCLUSIV | Marius Şumudică, noul antrenor de la FCSB: „Da, l-am pus!”

Marius Şumudică, antrenor la FCSB. Gigi Becali a făcut anunţul în exclusivitate pentru AS.ro, care vine la o zi după ce a spus că Toni Petrea va continua la FCSB. Actualul antrenor nu a mai vrut să rămână.

Reclamă

„Da, l-am pus pe Șumudică. Nu mai stă Petrea. I-am dat o zi să se răzgândească, a zis că nu se răzgândește”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro

Conform surselor AS.ro, Marius Şumudică va semna un contract valabil pe 3 ani. Antrenorul este cel care a anunţat că Gigi Becali i-a făcut ofertă.

Gigi Becali
SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta
Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și