Închide meniul

Gianluigi Buffon a câştigat Cupa Italiei pentru a şasea oară! A cucerit trofeul cu Enrico Chiesa, dar şi cu fiul acestuia

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 10:21 / Actualizat: 20 mai 2021, 12:07

Reclamă
Gianluigi Buffon a câştigat Cupa Italiei pentru a şasea oară! A cucerit trofeul cu Enrico Chiesa, dar şi cu fiul acestuia

Profimediaimages

Gianluigi Buffon a câştigat Cupa Italiei pentru a şasea oară

„Înainte de joc, i-am spus: Gigi, ai câştigat o mulţime de trofee, dar îţi reamintesc că ai câştigat cu tatăl meu. În această seară, să încercăm să o câştigăm împreună. Şi am reuşit! Nu am cuvinte. Buffon ne va lipsi foarte mult”, a spus, zâmbind, la microfonul RAI, Federico Chiesa, autorul golului decisiv din a doua repriză a finalei disputate împotriva formaţiei Atalanta Bergamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost o finală foarte intensă, Atalanta a făcut un meci mare. Dar Juve are multă experienţă şi am arătat-o ​​câştigând un trofeu foarte important”, a adăugat Chiesa.

Gianluigi Buffon a câştigat Cupa României cu Juventus / Profimediaimages

Gianluigi Buffon a câştigat Cupa Italiei

Gianluigi Buffon, în vârstă de 43 de ani, a fost titular şi a avut onoarea de a ridica cupa după meci. La 11 mai, Buffon a anunţat, într-un interviu acordat BeIn Sports, că va părăsi echipa Juventus la finalul sezonului.

Format la Parma, el a jucat la Juventus din 2001, cu excepţia unui sezon, 2018-19, în care a fost la Paris Saint-Germain, înainte de a se întoarce la Torino, ca rezervă a polonezului Wojciech Szczesny.

Juventus Torino a câştigat Cupa Italiei pentru a 14-a oară în istoria sa, după ce a învins Atalanta, miercuri, cu scorul de 2-1. Pentru Juventus au marcat Kulusevski (31) şi Chiesa (73). Golul Atalantei a fost înscris de Malinovskyi, în minutul 41.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și