Închide meniul

Gianluigi Buffon şi-a luat adio de la Juventus: "Viitorul meu este clar". Ce a spus despre retragere şi ce mesaj a avut pentru Cristiano Ronaldo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 13:33 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:15

Gianluigi Buffon şi-a luat adio de la Juventus: "Viitorul meu este clar". Ce a spus despre retragere şi ce mesaj a avut pentru Cristiano Ronaldo

profimediaimages

Gianluigi Buffon se desparte de Juventus

"Viitorul meu este clar și conturat. Anul acesta, se va încheia definitiv această frumoasă şi lungă experienţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O să renunţ să joc, dacă nu voi găsi o variantă care să mă stimuleze pentru a juca. (…) Cred că am dat totul pentru Juventus.

Am primit totul, mai mult decât atât nu se putea. Am ajuns la finalul unui ciclu. E corect să plec şi să nu mai 'deranjez'”, a anunţat Gianluigi Buffon pentru Bein Sports, citat de Gazzetta dello Sport.

Gianluigi Buffon, mesaj pentru Cristiano Ronaldo

La despărţire, într-un sezon dificil, în care Juve ar putea rata chiar şi calificarea în Champions League, Buffon i-a luat apărarea lui Cristiano Ronaldo, despre care a spus că nu a strălucit mai mult pentru că nici echipa nu a făcut acest lucru. 

"Am o relaţie excelentă cu el. E un băiat care mie îmi e foarte simpatic. A marcat o grămadă de goluri, ca de obicei", a mai spus Buffon.

Reclamă

Gianluigi Buffon, 683 de meciuri la Juventus

Veteranul italian a apărat doar 12 meciuri în actualul sezon. În vârstă de 43 de ani, Buffon a mai jucat în afară de Juventus, la Parma şi PSG.

Buffon a adunat în total 683 de partide pentru torinezi cu care a câştigat 21 de trofee, dintre care 10 titluri de campion al Italiei.

În urmă cu două luni, Gianluigi Buffon a declarat că şi-a programat finalul carierei pentru vara lui 2023, când va avea 45 de ani. 

Reclamă 4 / 0/3

Fostul campion mondial a vrut să se retragă în 2017, dar a renunţat la idee, pentru că se temea de viaţa fără fotbal. Acum, spune că a scăpat de această frică.

"Am învăţat că nu există nimic sigur în viaţă. (…) În mintea mea am o limită pentru cariera mea de jucător: iunie 2023. Dar s-ar putea să mă retrag şi peste 4 luni", a spus Buffon, într-un interviu acordat pentru The Guardian.

Gianluigi Buffon, dorit de Mircea Lucescu

Mircea Lucescu ar putea să îl antreneze pe Gianluigi Buffon. Portarul italian este dorit de Dinamo Kiev.

Cinci echipe îl vor pe legendarul portar italian, scrie tuttosport.com. Pe listă este şi clubul cu care Mircea Lucescu tocmai a câştigat titlul de campion al Ucrainei. Dinamo Kiev are concurenţă din partea lui Olympiacos Pireu, Eintracht Frankfurt, Sporting Lisabona şi Galatasaray Istanbul.

Lucescu l-a vrut pe Gianluigi Buffon şi în 2013, când o antrena pe rivala lui Dinamo Kiev, Şahtior Doneţk.

Recomandări
  • Gianluigi Buffon are 43 de ani
  • El a câştigat 10 titluri de campion cu Juventus

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și