Închide meniul

Gianluigi Buffon a câştigat Cupa Italiei pentru a şasea oară! A cucerit trofeul cu Enrico Chiesa, dar şi cu fiul acestuia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 10:21 / Actualizat: 20 mai 2021, 12:07

Gianluigi Buffon a câştigat Cupa Italiei pentru a şasea oară! A cucerit trofeul cu Enrico Chiesa, dar şi cu fiul acestuia

Profimediaimages

Gianluigi Buffon a câştigat Cupa Italiei pentru a şasea oară

„Înainte de joc, i-am spus: Gigi, ai câştigat o mulţime de trofee, dar îţi reamintesc că ai câştigat cu tatăl meu. În această seară, să încercăm să o câştigăm împreună. Şi am reuşit! Nu am cuvinte. Buffon ne va lipsi foarte mult”, a spus, zâmbind, la microfonul RAI, Federico Chiesa, autorul golului decisiv din a doua repriză a finalei disputate împotriva formaţiei Atalanta Bergamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost o finală foarte intensă, Atalanta a făcut un meci mare. Dar Juve are multă experienţă şi am arătat-o ​​câştigând un trofeu foarte important”, a adăugat Chiesa.

Gianluigi Buffon a câştigat Cupa României cu Juventus / Profimediaimages

Gianluigi Buffon a câştigat Cupa Italiei

Gianluigi Buffon, în vârstă de 43 de ani, a fost titular şi a avut onoarea de a ridica cupa după meci. La 11 mai, Buffon a anunţat, într-un interviu acordat BeIn Sports, că va părăsi echipa Juventus la finalul sezonului.

Format la Parma, el a jucat la Juventus din 2001, cu excepţia unui sezon, 2018-19, în care a fost la Paris Saint-Germain, înainte de a se întoarce la Torino, ca rezervă a polonezului Wojciech Szczesny.

Juventus Torino a câştigat Cupa Italiei pentru a 14-a oară în istoria sa, după ce a învins Atalanta, miercuri, cu scorul de 2-1. Pentru Juventus au marcat Kulusevski (31) şi Chiesa (73). Golul Atalantei a fost înscris de Malinovskyi, în minutul 41.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și