Închide meniul

Gigi Becali, declaraţii uimitoare. „E o mizerie ce am făcut! Îmi cer iertare de 1.000 de ori!”

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 22:16 / Actualizat: 21 mai 2021, 10:44

Reclamă
Gigi Becali, declaraţii uimitoare. „E o mizerie ce am făcut! Îmi cer iertare de 1.000 de ori!

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Nedelcu

Gigi Becali, declaraţii uimitoare. El i-a cerut scuze antrenorului Leo Grozavu şi clubului Sepsi, care au acuzat decizia lui FCSB de a folosi mulţi tineri, miercuri, în meciul pierdut cu 1-0 contra Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, declaraţii uimitoare: „E o mizerie ce am făcut, ce să mai zic!”

”Grozavu are dreptate 100%. Ne-au făcut-o și d-aia am făcut-o și noi. Dacă se practică, am făcut și eu. Eu îi cer iertare, să mă ierte. Și cer iertare clubului Sepsi, dar am o mică scuză, care nu e palpabilă.

Jucătorii erau terminați cu meciuri din trei în trei zile. Am 7 jucători la echipa națională, n-au vacanță deloc.

A fost și o revelație și pentru noi să vedem jucătorii tineri. Pentru chestia asta, îmi cer iertare de 1.000 de ori și lui Grozavu și clubului. E o mizerie ce am făcut, ce să mai zic!

Eu le promit că Dumnezeu mă va prevala și mă va grația pentru vina pe care o am. Va lua Craiova Cupa și ei vor fi în Conference League. N-am niciun merit, dar mă apără Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro. Sepsi va prinde barajul pentru ultimul loc de Conference League, dacă Universitatea Craiova o va învinge pe Astra în finala Cupei.

Reclamă

Gigi Becali îl aşteaptă pe Edi Iordănescu la FCSB

Gigi Becali a luat decizia de a folosi mai mulţi tineri, după ce FCSB a pierdut lupta la titlu cu CFR Cluj. Pe antrenorul ardelenilor şi l-ar dori şi la FCSB.

„Edi Iordănescu poate fi, dar nu acum. E antrenorul CFR-ului acum. E un antrenor de valoare, a câştigat campionatul. O să renunţe puţin la mândrie”, a spus Becali, potrivit aceleiaşi surse.

Gigi Becali şi Edi Iordănescu au fost în conflict pe parcursul sezonului. „Clubul o să iasă cu o analiză despre ce au însemnat greşeli pro şi contra. Atunci, probabil că anumite personaje o să tacă din gură şi o să comenteze mai puţin despre CFR Cluj”, a fost unul dintre mesajele transmise de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

 „Ne spune el să nu vorbim? Când dracii îi întunecă mintea lui Istvan Kovacs şi nu dă penalty că pune Camora mâna pe ea?„, a replicat Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și