Închide meniul

Gigi Becali, declaraţii uimitoare. „E o mizerie ce am făcut! Îmi cer iertare de 1.000 de ori!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 22:16 / Actualizat: 21 mai 2021, 10:44

Gigi Becali, declaraţii uimitoare. „E o mizerie ce am făcut! Îmi cer iertare de 1.000 de ori!

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Nedelcu

Gigi Becali, declaraţii uimitoare. El i-a cerut scuze antrenorului Leo Grozavu şi clubului Sepsi, care au acuzat decizia lui FCSB de a folosi mulţi tineri, miercuri, în meciul pierdut cu 1-0 contra Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, declaraţii uimitoare: „E o mizerie ce am făcut, ce să mai zic!”

”Grozavu are dreptate 100%. Ne-au făcut-o și d-aia am făcut-o și noi. Dacă se practică, am făcut și eu. Eu îi cer iertare, să mă ierte. Și cer iertare clubului Sepsi, dar am o mică scuză, care nu e palpabilă.

Jucătorii erau terminați cu meciuri din trei în trei zile. Am 7 jucători la echipa națională, n-au vacanță deloc.

A fost și o revelație și pentru noi să vedem jucătorii tineri. Pentru chestia asta, îmi cer iertare de 1.000 de ori și lui Grozavu și clubului. E o mizerie ce am făcut, ce să mai zic!

Eu le promit că Dumnezeu mă va prevala și mă va grația pentru vina pe care o am. Va lua Craiova Cupa și ei vor fi în Conference League. N-am niciun merit, dar mă apără Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro. Sepsi va prinde barajul pentru ultimul loc de Conference League, dacă Universitatea Craiova o va învinge pe Astra în finala Cupei.

Reclamă

Gigi Becali îl aşteaptă pe Edi Iordănescu la FCSB

Gigi Becali a luat decizia de a folosi mai mulţi tineri, după ce FCSB a pierdut lupta la titlu cu CFR Cluj. Pe antrenorul ardelenilor şi l-ar dori şi la FCSB.

„Edi Iordănescu poate fi, dar nu acum. E antrenorul CFR-ului acum. E un antrenor de valoare, a câştigat campionatul. O să renunţe puţin la mândrie”, a spus Becali, potrivit aceleiaşi surse.

Gigi Becali şi Edi Iordănescu au fost în conflict pe parcursul sezonului. „Clubul o să iasă cu o analiză despre ce au însemnat greşeli pro şi contra. Atunci, probabil că anumite personaje o să tacă din gură şi o să comenteze mai puţin despre CFR Cluj”, a fost unul dintre mesajele transmise de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

 „Ne spune el să nu vorbim? Când dracii îi întunecă mintea lui Istvan Kovacs şi nu dă penalty că pune Camora mâna pe ea?„, a replicat Gigi Becali.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și