Închide meniul

Astra visează să ia locul lui UTA în Liga 1! Arădenii riscă să fie retrogradaţi într-un scandal de corupţie. „Nu poate fi alt deznodământ!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2021, 19:15

Reclamă
Astra visează să ia locul lui UTA în Liga 1! Arădenii riscă să fie retrogradaţi într-un scandal de corupţie. „Nu poate fi alt deznodământ!

Hepta

Astra visează să ia locul lui UTA în Liga 1

UTA urmează să fie anchetată de Comisia de Disciplină a FRF într-un caz care datează din 2017. Atunci, doi oficiali ai clubului ar fi încercat să premieze echipele care jucau împotriva unei rivale la promovare. Claudiu Drăgan şi Decebal Grădinaru au fost trimişi în judecată pentru mai multe infracţiuni de dare de mită, anunţă telekomsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astra visează să ia locul lui UTA în Liga 1! Bogdan Mara: „S-ar putea să fie retrogradată”

Radu Vişan, secretarul general al FRF, a sesizat Comisia de Disciplină, iar cazul va fi judecat luni. Ar putea să se ia o decizie bombă, care să dea peste cap clasamentul Ligii 1.

Noi încă sperăm că există o mică şansă de a rămâne în prima ligă pentru că luni se va judeca acest caz despre care am citit şi ştim cu toţii, referitor la UTA Arad. Este o speţă despre care ştim foarte bine şi am văzut că FC Argeş, în trecut, pe aceeaşi speţă a fost retrogradată… ACU Arad la fel. Din toate lucrurile pe care le-am văzut se pare că şi UTA Arad este în aceeaşi situaţie.

Nu ne bucurăm de răul altora dar, dacă lucrurile stau în acest fel, sunt convins că nu poate fi decât acelaşi deznodământ. Adică va trebui… s-ar putea să fie retrogradată. Mai există o mică şansă de a rămâne în prima ligă„, a declarat directorul sportiv al Astrei, Bogdan Mara.

Astra visează să ia locul lui UTA în Liga 1 după ce a încheiat play-out-ul pe poziţia a 9-a. Până să afle decizia Comisiei de Disciplină, giurgiuvenii au de jucat finala Cupei României, confruntare care se va juca cu fani în tribună. Meciul Astra – Universitatea Craiova va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro, sâmbătă, de la ora 20:30.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și