Închide meniul

Astra visează să ia locul lui UTA în Liga 1! Arădenii riscă să fie retrogradaţi într-un scandal de corupţie. „Nu poate fi alt deznodământ!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2021, 19:15

Astra visează să ia locul lui UTA în Liga 1! Arădenii riscă să fie retrogradaţi într-un scandal de corupţie. „Nu poate fi alt deznodământ!

Hepta

Astra visează să ia locul lui UTA în Liga 1

UTA urmează să fie anchetată de Comisia de Disciplină a FRF într-un caz care datează din 2017. Atunci, doi oficiali ai clubului ar fi încercat să premieze echipele care jucau împotriva unei rivale la promovare. Claudiu Drăgan şi Decebal Grădinaru au fost trimişi în judecată pentru mai multe infracţiuni de dare de mită, anunţă telekomsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astra visează să ia locul lui UTA în Liga 1! Bogdan Mara: „S-ar putea să fie retrogradată”

Radu Vişan, secretarul general al FRF, a sesizat Comisia de Disciplină, iar cazul va fi judecat luni. Ar putea să se ia o decizie bombă, care să dea peste cap clasamentul Ligii 1.

Noi încă sperăm că există o mică şansă de a rămâne în prima ligă pentru că luni se va judeca acest caz despre care am citit şi ştim cu toţii, referitor la UTA Arad. Este o speţă despre care ştim foarte bine şi am văzut că FC Argeş, în trecut, pe aceeaşi speţă a fost retrogradată… ACU Arad la fel. Din toate lucrurile pe care le-am văzut se pare că şi UTA Arad este în aceeaşi situaţie.

Nu ne bucurăm de răul altora dar, dacă lucrurile stau în acest fel, sunt convins că nu poate fi decât acelaşi deznodământ. Adică va trebui… s-ar putea să fie retrogradată. Mai există o mică şansă de a rămâne în prima ligă„, a declarat directorul sportiv al Astrei, Bogdan Mara.

Astra visează să ia locul lui UTA în Liga 1 după ce a încheiat play-out-ul pe poziţia a 9-a. Până să afle decizia Comisiei de Disciplină, giurgiuvenii au de jucat finala Cupei României, confruntare care se va juca cu fani în tribună. Meciul Astra – Universitatea Craiova va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro, sâmbătă, de la ora 20:30.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și