Închide meniul

Biletele la finala Cupei României se vor vinde numai online. Detalii de ultimă oră pentru fani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 12:48

Biletele la finala Cupei României se vor vinde numai online. Detalii de ultimă oră pentru fani

Hepta

Biletele la finala Cupei României se vor vinde numai online

Vânzarea biletelor, care se va desfăşura exclusiv online, va începe îndată ce Monitorul Oficial va publica noul Ordin comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii care va stabili cadrul legal privind accesul spectatorilor la evenimente sportive, informează FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Biletele la finala Cupei României se vor vinde numai online

În baza acestui document vor fi aliniate toate procedurile privind participarea spectatorilor la meciul programat sâmbătă, 22 mai, ora 20.30, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, astfel încât siguranţa şi sănătatea tuturor celor prezenţi să nu fie periclitate.

Cicâldău, despre finala Cupei României: Va fi un meci greu

Alexandru Cicâldău a declarat, miercuri seară, că pentru Universitatea Craiova finala Cupei României va fi foarte dificilă, pentru că Astra, chiar dacă a retrogradat din Liga I, va da totul pentru a câştiga.

„Mă bucur că am reuşit să câştigăm cu FCSB, este mai puţin important că am marcat eu. Meciul a fost greu, chiar dacă ei au jucat cu unii jucători noi. Este o finală, meciul începe de la 0-0, Cu siguranţă cei de la Astra vor da totul pentru a câştiga Cupa”, a declarat Cicâldău la Digisport.

“Mă bucur foarte mult că am înscris, dar nu-am putut să-mi ajut echipa mai mult. Sperăm să luăm maxim din cele două etape care mai sunt. Nici eu nu înţeleg cum dintr-o dată ne-am schimbat atitudinea. Sperăm să terminăm sezonul cu bine şi să luăm Cupa. Va fi o luptă foarte grea. Vom trata meciurile cu maximă seriozitate”, a spus şi Baiaram.

Reclamă

Florin Cîţu: Finala Cupei României pe 22 mai va fi cu spectatori

Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat că 22 mai va fi o zi importantă deoarece toţi miniştrii vor ieşi în stradă pentru a susţine campania de vaccinare, iar finala Cupei României va avea loc tot atunci şi va fi un eveniment cu spectatori.

Vaccinarea continuă. Tot Cabinetul de miniştri iese în stradă pe 22 mai. Tot pe 22 mai se joacă şi finala Cupei României, e un eveniment în care vom avea spectactori. Sper să ajung şi eu acolo. O zi importantă – 22 mai Guvernul în stradă şi Cupa României. Cred că o să fiu la teatru sâmbătă cu un eveniment cultural cu spectatori”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de joia trecută a Guvernului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și