Închide meniul

Parma s-a decis asupra lui Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu internaționalii români. Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2021, 21:03 / Actualizat: 21 mai 2021, 22:15

Reclamă
Parma s-a decis asupra lui Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu internaționalii români. Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

Profimedia

Parma s-a decis asupra lui Man și Mihăilă

Parma s-a decis asupra lui Man și Mihăilă. Potrivit Gazzetta dello Sport, aceștia se numără printre armele principale cu care clubul vrea să atace promovarea. De altfel, Parma își va păstra în lot toți jucătorii de perspectivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma s-a decis asupra lui Man și Mihăilă

Pe lângă Man și Mihăilă, Parma va miza în Serie B și pe Maxime Busi, și Simon Sohm. De asemenea, vor rămâne la echipă și Zagaritis și Dierckx.

În schimb, Parma va renunța la jucătorii trecuți de prima tinerețe. Luigi Sepe, Gervinho, Bruno Alves și Cornelius sunt deja pe picior de plecare. Zirkzee, fotbalistul împrumutat de la Bayern, va reveni în Bundesliga.

Parma, sezon dezastruos

Parma a retrogradat matematic din Serie A, la capătul unui sezon dezastruos. Echipa lui Man și Mihăilă a reușit doar 3 victorii stagionale, mai puține decât oricare altă echipă. Antrenorul D’Aversa a preluat echipa la începutul acestui an, însă n-a reușit să o salveze.

Pe de altă parte, românii Man și Mihăilă au avut evoluții solide la sezonul de debut în Serie A. Dennis Man a jucat 14 partide în Serie A pentru Parma, reușind să-și treacă în cont două goluri și un assist. De cealaltă parte, Mihăilă a bifat 16 prezențe în Serie A și una în Cupa Italiei. Românul are, în total, 4 goluri și 2 assist-uri.

Reclamă

Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi n-au nicio clauză în contract care să le permită să plece odată ce echipa a retrogradat.

Parma reușise să revină în 2018 pe prima scenă a fotbalului italian după ce, în 2015, a fost retrogradată în Serie D. Echipa s-a confruntat cu grave probleme financiare.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și