Închide meniul

Karim Benzema, prima reacţie după revenirea la naţionala Franţei! Superstarul lui Real Madrid, gata să „rupă” plasele la EURO: „Abia aştept!” Mesaj pentru Mbappe

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2021, 16:36

Reclamă
Karim Benzema, prima reacţie după revenirea la naţionala Franţei! Superstarul lui Real Madrid, gata să „rupă plasele la EURO: „Abia aştept! Mesaj pentru Mbappe

Procurorii cer 10 luni de închisoare pentru Karim Benzema

Profimedia

Karim Benzema, în culmea fericirii după revenirea la naţionala Franţei. Atacantul va îmbrăca din nou tricoul primei reprezentative, după o pauză de şanse ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema, în culmea fericirii după revenirea la naţionala Franţei: „Este o mândrie!”

Superstarul lui Real Madrid aştepta cu sufletul la gură convocarea pentru EURO 2020 şi anunţă că este pregătit să „rupă plasele” la turneul final.

„Sunt mai mult decât fericit. Este o mândrie, aștept acest lucru de ceva vreme. Nu am renunțat niciodată, am sperat mereu. La final a venit şi răsplata. Abia aștept să mă antrenez și să joc. Avem o echipă talentată şi vreau să joc alături de colegii mei”, a spus Benzema pentru Onze Mondial.

Kylian Mbappe a fost printre primii jucători care l-au felicitat pentru revenire pe Benzema. Acesta are doar cuvinte de laudă pentru tânărul fotbalist, pe care l-a lăudat.

„Mbappe este adevărat un jucător tânăr, dar foarte, foarte talentat îmi plac mișcările lui, cum joacă fotbal. Acum depinde de noi să ne înțelegem bine pe teren, dar nu am nicin dubiu cu privire la asta. În orice caz, nu ar trebui să ne concentrăm asupra duo-ului Mbappe-Benzema.

Reclamă

Există mulți jucători foarte talentați în această echipă: Griezmann, Giroud, Pogba, Dembele, Coman, Ben Yedder… Pericolul poate veni de oriunde asta este excelent pentru Franța”, a mai spus superstarul lui Real Madrid.

Karim Benzema revine la naţionala Franţei

La EURO, Franţa se află într-o grupă dificilă, din care mai fac parte Germania, Ungaria şi Portugalia, campioana en-titre.

Cotat la 25 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Benzema este omul momentului la Real Madrid. În actualul sezon, atacantul a marcat 29 de goluri şi a oferit 8 pase decisive în 45 de meciuri, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3
profimediaimages.ro

Karim Benzema, reprimit la naţionala Franţei după un scandal uriaş

Karim Benzema revine la naţionala Franţei după o absenţă de şase ani, el fiind convocat de selecţionerul Didier Deschamps pentru Euro-2020. Benzema, 33 de ani, a fost suspendat de la naţionala Franţei în decembrie 2015, ca urmare a implicării în cazul de şantaj contra unui coechipier, Mathieu Valbuena.

Ultimul meci jucat de atacantul Realului, de 33 de ani, a fost în octombrie 2015 şi în total el a strâns 81 de prezenţe în prima reprezentativă, pentru care a marcat de 27 de ori.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și