Închide meniul

Karim Benzema, prima reacţie după revenirea la naţionala Franţei! Superstarul lui Real Madrid, gata să „rupă” plasele la EURO: „Abia aştept!” Mesaj pentru Mbappe

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2021, 16:36

Karim Benzema, prima reacţie după revenirea la naţionala Franţei! Superstarul lui Real Madrid, gata să „rupă plasele la EURO: „Abia aştept! Mesaj pentru Mbappe

Procurorii cer 10 luni de închisoare pentru Karim Benzema

Profimedia

Karim Benzema, în culmea fericirii după revenirea la naţionala Franţei. Atacantul va îmbrăca din nou tricoul primei reprezentative, după o pauză de şanse ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema, în culmea fericirii după revenirea la naţionala Franţei: „Este o mândrie!”

Superstarul lui Real Madrid aştepta cu sufletul la gură convocarea pentru EURO 2020 şi anunţă că este pregătit să „rupă plasele” la turneul final.

„Sunt mai mult decât fericit. Este o mândrie, aștept acest lucru de ceva vreme. Nu am renunțat niciodată, am sperat mereu. La final a venit şi răsplata. Abia aștept să mă antrenez și să joc. Avem o echipă talentată şi vreau să joc alături de colegii mei”, a spus Benzema pentru Onze Mondial.

Kylian Mbappe a fost printre primii jucători care l-au felicitat pentru revenire pe Benzema. Acesta are doar cuvinte de laudă pentru tânărul fotbalist, pe care l-a lăudat.

„Mbappe este adevărat un jucător tânăr, dar foarte, foarte talentat îmi plac mișcările lui, cum joacă fotbal. Acum depinde de noi să ne înțelegem bine pe teren, dar nu am nicin dubiu cu privire la asta. În orice caz, nu ar trebui să ne concentrăm asupra duo-ului Mbappe-Benzema.

Reclamă

Există mulți jucători foarte talentați în această echipă: Griezmann, Giroud, Pogba, Dembele, Coman, Ben Yedder… Pericolul poate veni de oriunde asta este excelent pentru Franța”, a mai spus superstarul lui Real Madrid.

Citește și:

Karim Benzema revine la naţionala Franţei

La EURO, Franţa se află într-o grupă dificilă, din care mai fac parte Germania, Ungaria şi Portugalia, campioana en-titre.

Cotat la 25 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Benzema este omul momentului la Real Madrid. În actualul sezon, atacantul a marcat 29 de goluri şi a oferit 8 pase decisive în 45 de meciuri, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3
profimediaimages.ro

Karim Benzema, reprimit la naţionala Franţei după un scandal uriaş

Karim Benzema revine la naţionala Franţei după o absenţă de şase ani, el fiind convocat de selecţionerul Didier Deschamps pentru Euro-2020. Benzema, 33 de ani, a fost suspendat de la naţionala Franţei în decembrie 2015, ca urmare a implicării în cazul de şantaj contra unui coechipier, Mathieu Valbuena.

Ultimul meci jucat de atacantul Realului, de 33 de ani, a fost în octombrie 2015 şi în total el a strâns 81 de prezenţe în prima reprezentativă, pentru care a marcat de 27 de ori.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și