Închide meniul

Viitorul și Farul Constanţa devin aceeaşi echipă! Fuziunea a fost anunţată de clubul lui Gică Hagi: „Suntem de acord să existe o singură iubire pentru toți suporterii dobrogeni”

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2021, 19:43

Reclamă
Viitorul și Farul Constanţa devin aceeaşi echipă! Fuziunea a fost anunţată de clubul lui Gică Hagi: „Suntem de acord să existe o singură iubire pentru toți suporterii dobrogeni

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gică Hagi va reveni pe banca tehnică

Viitorul și Farul Constanţa devin aceeaşi echipă. Anunţul a fost făcut de clubul patronat de Gică Hagi, prin intermediul unui comunicat de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Conducerea F.C Viitorul Constanța a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toți constănțenii.

Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toți suporterii dobrogeni.

Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susținută de toți constănțenii, de conducători, de oficialități și de suporteri”, a transmis Viitorul, prin intermediul unui comunicat de presă.

Gică Hagi și Gică Popescu, la masă
SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Farul n-a mai fost pe prima scenă a fotbalului românesc din sezonul 2009/2009. De cealaltă parte, Viitorul a promovat în Liga 1 în 2012. În acest sezon, echipa lui Hagi a avut mari emoții în lupta la retrogradare. Dobrogenii au încheiat pe locul 9 în play-out şi au prins play-off-ul pentru UEFA Conference League.

Reclamă

Viitorul și Farul Constanţa devin aceeaşi echipă. Ciprian Marica va fi implicat în noul proiect

Farul Constanța și-a propus să promoveze în acest sezon, dar nu a prins nici măcăr play-off-ul în Liga 2. Echipa patronată de Ciprian Marica a terminat sezonul regulat pe locul 7.

Ciprian Marica a vorbit în mai multe rânduri despre fuziunea dintre cele două echipe şi a specificat că, în cazul unei asocieri, va fi implicat în proiect.

„Vreau să fie clar un lucru: nu renunţ la niciun proiect pe care l-am început. Nu ştiu exact ce înseamnă această preluare de care s-a vorbit, cum s-ar putea produce ea. Am discutat şi cu Hagi, am vorbit şi cu alţi oameni de afaceri, dar şi cu autorităţile din Constanţa. Eu vreau ca Farul să strălucească!

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot să vorbesc eu în numele lui Hagi. Sunt mai multe posibilităţi. Repet, Farul trebuie să fie puternică, să revină în Liga 1, unde îi este locul. Scopul meu este să atrag oameni importanţi alături de noi.

Dar e greu, încerc asta de 3 ani. Cu Gică vorbesc mereu. Am discutat cu el de când am preluat Farul. Dar, repet, despre o asociere e devreme să vorbim”, a spus Ciprian Marica pentru GSP.ro.

Ciprian Marica, în sală
Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și