Închide meniul

Ciprian Marica, despre posibila fuziune între Viitorul și Farul: „Vreau în Liga 1! Am vorbit cu Gică Hagi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 mai 2021, 12:17

Ciprian Marica, despre posibila fuziune între Viitorul și Farul: „Vreau în Liga 1! Am vorbit cu Gică Hagi!

Ciprian Marica, discurs acid la adresa lui Răzvan Burleanu

Ciprian Marica, în timpul unui eveniment / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mesajul categoric transmis de Marica lasă loc de interpretări. Asocierea dintre Viitorul și Farul pare că prinde contur. Marica nu a negat această posibilitate, dar a specificat că, în cazul unei asocieri, și el va fi implicat în proiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica, despre asocierea Viitorul – Farul: „Vreau în Liga 1”

„Vreau să fie clar un lucru: nu renunţ la niciun proiect pe care l-am început. Nu ştiu exact ce înseamnă această preluare de care s-a vorbit, cum s-ar putea produce ea. Am discutat şi cu Hagi, am vorbit şi cu alţi oameni de afaceri, dar şi cu autorităţile din Constanţa. Eu vreau ca Farul să strălucească!”, a spus Ciprian Marica, pentru GSP.

Farul Constanța și-a propus să promoveze în acest sezon, dar nu a prins nici măcăr play-off-ul în Liga 2. Echipa patronată de Ciprian Marica a terminat sezonul regulat pe locul 7.

„Nu pot să vorbesc eu în numele lui Hagi. Sunt mai multe posibilităţi. Repet, Farul trebuie să fie puternică, să revină în Liga 1, unde îi este locul. Scopul meu este să atrag oameni importanţi alături de noi.

Dar e greu, încerc asta de 3 ani. Cu Gică vorbesc mereu. Am discutat cu el de când am preluat Farul. Dar, repet, despre o asociere e devreme să vorbim”, a spus Ciprian Marica.

Reclamă

Viitorul și Farul ar putea deveni aceeași echipă

Informația că Viitorul și Farul ar putea să se ascoieze a fost dezvăluită de jurnalistul Decebal Rădulescu. Potrivit acestuia, noua echipă ar fi ajutată atât de autoritățile locale, cât și de surse private.

Luați-o cu titlu de zvon. Am auzit că e foarte posibil că Marica să renunțe la Farul Constanța și foarte posibil Hagi să preia Farul într-o fuziune cu Viitorul Constanța. Se poate întâmpla într-un viitor apropiat. Ar fi o bombă și pentru Hagi asta, pentru sufletul lui! Dacă se face, ar fi un nume uriaș. Vin și autoritățile locale, și vine și mediul privat
Decebal Rădulescu

Farul n-a mai fost pe prima scenă a fotbalului românesc din sezonul 2009/2009. De cealaltă parte, Viitorul a promovat în Liga 1 în 2012. În acest sezon, echipa lui Hagi are mari emoții în lupta la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și