Închide meniul

Finala Cupei României | Valerică Găman, anunţ categoric: „Eu nu rămân să joc în Liga 2!” Fundaşul a trimis „săgeţi” către olteni: „Până nu câştigă un titlu, rămân la un anumit nivel”

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2021, 23:28

Reclamă
Finala Cupei României | Valerică Găman, anunţ categoric: „Eu nu rămân să joc în Liga 2! Fundaşul a trimis „săgeţi către olteni: „Până nu câştigă un titlu, rămân la un anumit nivel

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Valerică Găman

Finala Cupei României. Valerică Găman (32 ani) a anunţat că acesta a fost ultimul meci în tricoul Astrei. Fundaşul nu are de gând să evolueze în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astra Giurgiu a pierdut Cupa României în faţa Universităţii Craiova, scor 2-3

Găman a egalat pentru giurgiuveni în prima repriză, însă echipa sa a pierdut trofeul. Dezamăgit, fundaşul şi-a anunţat plecarea de la Astra şi i-a „înţepat” pe rivalii din finală.

„E mare dezamăgirea. Ne gândeam că o să ajungem la penalty-uri. Am lăsat o imagine bună pe final de sezon. Dacă arătam la fel în ultimeel 7-8 meciuri, cu siguranţă nu ne aflam în Liga 1. Nu ştiu ce se va întâmpla. Unii jucători vor fi valorificaţi, dar eu nu siguranţă o să plec, nu o să joc în Liga 2.

O să analizez şi o să aleg ce e mai bine. Dacă e să fie ceva bun, o să merg afară. Dacă nu, rămân aici. Cred că Astra va face faţă cu brio în Liga 1. E doar o consolare pentru olteni. Până nu câştigă un titlu, rămân la un anumit nivel”, a anunţat Găman, după finala Cupei.

Valerică Găman va pleca de la Astra
Hepta

Finala Cupei României | Astra – Universitatea Craiova 2-3. Oltenii au pus mâna pe trofeu! Meci dramatic, cu prelungiri, pe „Ilie Oană”

Universitatea Craiova a câştigat Cupa României! Oltenii au învins-o pe Astra în finala de pe „Ilie Oană”, scor 3-2, la finalul celor 120 de minute.

Reclamă

Ivan, minutul 14, şi Găman, din penalty, minutul 17, au marcat în timpul regulamentar. Cele 90 de minute s-au încheiat la egalitate, astfel că s-a mers în prelungiri.

Boe-Kane a dat lovitura, în minutul 93, însă oltenii au întors rezultatul. Dan Nistor, minutul 100, cu o execuţie fabuloasă şi Screciu, minutul 113, la primul gol al carierei, din pasa aceluiaşi Nistor, au reuşit golurile care au adus Cupa în tabăra Craiovei.

Universitatea Craiova a câştigat Cupa României pentru a 2-a oară în ultimii 4 ani. Precedentul succes data din 2018.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani Vezi toate știrile
Citește și