Închide meniul

Sergio Aguero a scris istorie în Premier League pentru Manchester City! „Sunt atât de fericit!” Atacantul a reuşit o „dublă” de senzaţie şi a bătut recordul lui Wayne Rooney

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2021, 21:26

Reclamă
Sergio Aguero a scris istorie în Premier League pentru Manchester City! „Sunt atât de fericit! Atacantul a reuşit o „dublă de senzaţie şi a bătut recordul lui Wayne Rooney

Profimedia

Sergio Aguero

Sergio Aguero a scris istorie în Premier League pentru Manchester City. Atacantul a reuşit o „dublă” de senzaţie în doar 5 minute şi a bătut recordul lui Wayne Rooney, fostul rival de la Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Sergio Aguero, "dublă" în Premier League
Profimedia

Argentinianul a fost introdus de Pep Guardiola pe teren în minutul 65 al victoriei cu Everton, 5-0, iar reuşitele sale au venit în minutele 71 şi 76. La ambele goluri, veteranul Fernandinho i-a pasat decisiv.

De remarcat este faptul că vedeta „cetăţenilor” şi-a încheiat cariera la City la fel cum a început-o. În primul meci pentru gruparea de pe Etihad, acesta a reuşit o „dublă” împotriva lui Swansea.

În urma „dublei” de senzaţie, Aguero a ajuns la cota 184 în Premier League pentru Manchester City, devenind cel mai bun marcator pentru un singur club pe prima scenă a fotbalului englez. Wayne Rooney, fostul rival de la Manchester United, deţinea recordul, cu 183 de goluri.

Reclamă

„Sunt atât de fericit, vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru tot. Sunt atacant, scopul meu e să marchez şi sunt încântat că am înscris de două ori în ultimul meu meci. Primul titlu a fost cel mai important pentru mine. Nu este uşor să evoluezi 10 ani la un club!”, a transmis Aguero, citat de manchestereveningnews.co.uk.

Sergio Aguero, omagiat la ultimul meci în Premier League pentru Manchester City

Sergio Aguero a fost omagiat de colegii de la Manchester City înaintea meciului cu Everton, din ultima etapă a sezonului 2020-2021 din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Colegii starului argentinian au creat o gardă de onoare pentru starul argentinian. Aguero a fost ultimul care a ieşit de la vestiare. Ceilalţi jucători s-au aliniat pe două rânduri şi l-au aplaudat.

Sergio Aguero a scris istorie la Manchester City

În vârstă de 32 de ani, Sergio Aguero a jucat timp de zece ani la Manchester City. El a marcat 260 de goluri în 389 de meciuri. Aguero a oferit şi 73 de pase de gol pentru colegii lui.

Înaintea despărţirii, Aguero va lua o ultimă medalie de campion cu City. În total, Aguero a câştigat de 5 ori campionatul alături de „cetăţeni”: 2012, 2014, 2018, 2019 şi 2021. El îşi poate încununa cariera la City cu cel mai important trofeu. „Cetăţenii” vor juca pe 29 mai finala Champions League contra lui Chelsea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și