Închide meniul

Sergio Aguero a scris istorie în Premier League pentru Manchester City! „Sunt atât de fericit!” Atacantul a reuşit o „dublă” de senzaţie şi a bătut recordul lui Wayne Rooney

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2021, 21:26

Sergio Aguero a scris istorie în Premier League pentru Manchester City! „Sunt atât de fericit! Atacantul a reuşit o „dublă de senzaţie şi a bătut recordul lui Wayne Rooney

Profimedia

Sergio Aguero

Sergio Aguero a scris istorie în Premier League pentru Manchester City. Atacantul a reuşit o „dublă” de senzaţie în doar 5 minute şi a bătut recordul lui Wayne Rooney, fostul rival de la Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Sergio Aguero, "dublă" în Premier League
Profimedia

Argentinianul a fost introdus de Pep Guardiola pe teren în minutul 65 al victoriei cu Everton, 5-0, iar reuşitele sale au venit în minutele 71 şi 76. La ambele goluri, veteranul Fernandinho i-a pasat decisiv.

De remarcat este faptul că vedeta „cetăţenilor” şi-a încheiat cariera la City la fel cum a început-o. În primul meci pentru gruparea de pe Etihad, acesta a reuşit o „dublă” împotriva lui Swansea.

În urma „dublei” de senzaţie, Aguero a ajuns la cota 184 în Premier League pentru Manchester City, devenind cel mai bun marcator pentru un singur club pe prima scenă a fotbalului englez. Wayne Rooney, fostul rival de la Manchester United, deţinea recordul, cu 183 de goluri.

Reclamă

„Sunt atât de fericit, vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru tot. Sunt atacant, scopul meu e să marchez şi sunt încântat că am înscris de două ori în ultimul meu meci. Primul titlu a fost cel mai important pentru mine. Nu este uşor să evoluezi 10 ani la un club!”, a transmis Aguero, citat de manchestereveningnews.co.uk.

Sergio Aguero, omagiat la ultimul meci în Premier League pentru Manchester City

Sergio Aguero a fost omagiat de colegii de la Manchester City înaintea meciului cu Everton, din ultima etapă a sezonului 2020-2021 din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Colegii starului argentinian au creat o gardă de onoare pentru starul argentinian. Aguero a fost ultimul care a ieşit de la vestiare. Ceilalţi jucători s-au aliniat pe două rânduri şi l-au aplaudat.

Sergio Aguero a scris istorie la Manchester City

În vârstă de 32 de ani, Sergio Aguero a jucat timp de zece ani la Manchester City. El a marcat 260 de goluri în 389 de meciuri. Aguero a oferit şi 73 de pase de gol pentru colegii lui.

Înaintea despărţirii, Aguero va lua o ultimă medalie de campion cu City. În total, Aguero a câştigat de 5 ori campionatul alături de „cetăţeni”: 2012, 2014, 2018, 2019 şi 2021. El îşi poate încununa cariera la City cu cel mai important trofeu. „Cetăţenii” vor juca pe 29 mai finala Champions League contra lui Chelsea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și