Închide meniul

Gigi Becali, refuzat de prietenul Iftime! Ce jucător de la Botoșani are interzis la FCSB: „Mi-a dat și un preț bun, dar i-am explicat că nu vreau”

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2021, 17:41

Reclamă
Gigi Becali, refuzat de prietenul Iftime! Ce jucător de la Botoșani are interzis la FCSB: „Mi-a dat și un preț bun, dar i-am explicat că nu vreau

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali l-a adus pe Dinu Todoran la FCSB

Gigi Becali, refuzat de Iftime. FCSB are probleme uriașe în defensivă și a sperat că ivorianul Ulrich Meleke va remedia situația. Becali chiar a anunțat că va transfera jucători de profil defensiv, însă n-a avut succes cu prima țintă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, refuzat de Iftime

„M-a cautat Gigi Becali și mi l-a cerut pe Meleke. Mi-a dat și un preț bun pe el, dar i-am explicat că nu îl dau acum. Este un fotbalist foarte bun, dar vreau să îl mai tin la mine o perioadă”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Pro Sport.

Ulrich Meleke (22 de ani) a ajuns la Botoșani la începutul lui februarie 2021. Acesta poate evolua atât ca fundaș centrtal, cât și fundaș dreapta. Ivorianul a jucat 11 meciuri până acum pentru moldoveni, iar evoluțiile sale au fost consistente.

Meleke este cotat la numai 50.000 de euro și mai are contract cu FC Botoșani până în iunie 2024. Înainte să vină în România, ivorianul a mai jucat pentru echipe precum Hapoel Bnei Ld, Hapoel Tel Aviv (Israel) sau Ekanas (Finlanda).

Lista neagră de la FCSB

Echipa lui Gigi Becali a pierdut din nou titlul, iar finanțatorul este hotărât să facă curățenie. Șapte jucători se află pe picior de plecare de la vicecampioană. 

Reclamă

Din informațiile AS.ro, Becali și-a făcut deja o listă cu șapte jucători care vor pleca de la echipa sa. Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat deja că va renunța la Filip, Soiledis și Stan. Pe lângă cei trei anunțați deja de Gigi Becali că vor pleca de la echipă, pe lista neagră de la FCSB se mai află alte patru nume. Este vorba de Nedelcu, Vînă, Vukusic și Buziuc.

 

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și