Închide meniul

Edi Iordănescu nu îşi menajează jucătorii înaintea derby-ului CFR – FCSB: „E frumos să sărbătoreşti după o victorie!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2021, 20:29

Reclamă
Edi Iordănescu nu îşi menajează jucătorii înaintea derby-ului CFR – FCSB: „E frumos să sărbătoreşti după o victorie!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Edi Iordănescu a anunţat că CFR Cluj va face o analiză a arbitrajelor

Edi Iordănescu nu îşi menajează jucătorii înaintea derby-ului CFR – FCSB. Campioana României va juca în ultima etapă din play-off cu FCSB, iar antrenorul vrea să încheie sezonul cu o victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu îşi menajează jucătorii: „Este un meci pentru onoare!”

CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu consecutiv etapa trecută, iar Edi Iordănescu vrea să încheie sezonul 2020-2021 cu o victorie în faţa rivalei FCSB. Imediat după derby, gruparea ardeleană va primi trofeul de campioană, iar jucătorii medaliile de campioni.

Înainte de derby-ul din Gruia, CFR Cluj şi FCSB sunt despărţite de 6 puncte.

„Este un joc important pentru noi, un joc cu miză, este ultimul joc din campionat. Întâlnim principala contracandidată la titlu. Este un joc pentru onoare, vor fi suporterii noștri în tribună și, chiar dacă titlul este de necontestat, este frumos să sărbătorești după o victorie acasă. Trebuie să fim focusați, trebuie să găsim energia, concentrarea necesară ca să facem un joc solid și să mai punem trei puncte la clasament”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă a derby-ului cu FCSB.

di Iordănescu a câştigat titlul
Profimedia

FCSB, CFR şi Craiova, front comun împotriva FRF! Gigi Becali: „Am vorbit cu «Adrian Copilul Minune» şi Rotaru! Toţi fac ca mine!”

Patronul FCSB pregăteşte o adevărată revoluţie în fotbalul românesc. Gigi Becali a stat de vorbă cu mai multe cluburi, printre care se numără rivalele CFR Cluj şi Universitatea Craiova, şi anunţă că vrea să boicoteze regula U21.

Reclamă

„Mă pui să joc cu doi copii U21 în teren? Începem meciul şi nu punem niciunul. Am vorbit cu 5-6 echipe. Am vorbit cu CFR, cu Craiova, cu Rotaru. Am vorbit cu ăsta, „Copilul Minune”, Adrian Copilul Minune sau cum îl cheamă? Am vorbit cu Copilu, de la CFR. Eu sunt Becali, când dau un telefon, toţi fac ca mine”, a spus Gigi Becali la Realitatea Sportivă.

Lista neagră de la FCSB făcută de Gigi Becali
Hepta
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și