Închide meniul

FCSB, CFR şi Craiova, front comun împotriva FRF! Gigi Becali: „Am vorbit cu «Adrian Copilul Minune» şi Rotaru! Toţi fac ca mine!”

Reclamă

Publicat: 23 mai 2021, 22:52 / Actualizat: 24 mai 2021, 0:11

FCSB, CFR şi Craiova, front comun împotriva FRF! Gigi Becali: „Am vorbit cu «Adrian Copilul Minune» şi Rotaru! Toţi fac ca mine!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Probleme pentru Gigi Becali! FCSB poate fi dată în judecată din cauza transferului lui Bogdan Miron

FCSB, CFR şi Craiova fac front comun împotriva FRF. Gigi Becali este mai decis ca niciodată să boicoteze regula U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, CFR şi Craiova fac front comun împotriva FRF: „Eu sunt Becali, când dau un telefon, toţi fac ca mine

Patronul FCSB pregăteşte o adevărată revoluţie în fotbalul românesc. Gigi Becali a stat de vorbă cu mai multe cluburi, printre care se numără rivalele CFR Cluj şi Universitatea Craiova, şi anunţă că regula U21 se apropie de final.

„Mă pui să joc cu doi copii U21 în teren? Începem meciul şi nu punem niciunul. Am vorbit cu 5-6 echipe. Am vorbit cu CFR, cu Craiova, cu Rotaru. Am vorbit cu ăsta, „Copilul Minune”, Adrian Copilul Minune sau cum îl cheamă? Am vorbit cu Copilu, de la CFR. Eu sunt Becali, când dau un telefon, toţi fac ca mine”, a spus Gigi Becali la Realitatea Sportivă.

Gigi Becali negociază cu un alt antrenor, după ce a fost refuzat de Marius Şumudică
Hepta
Citește și:

Valeriu Iftime se alătură revoluției lui Gigi Becali

Patronul lui FCSB s-a plâns că FRF vrea să înăsprească regula și să forțeze echipele să-l țină cel puțin 45 de minute în teren pe cel de-al doilea jucător sub 21 de ani. A fost pictura care a umplut paharul pentru conducătorii din Liga 1. Valeriu Iftime se alătură revoluţiei lui Becali.

„E o discuție între cluburile private, cu interese clare, și FRF, care vrea să promoveze forțat tinerii. Dar când e vorba de bani privați, trebuie să te gândești la anumite metode de compensare, trebuie să spui «Jucați cu doi copii, dar vă dau 1 milion de euro pe an». Afară nu se întâmplă asta. Există o limită a bunului simț. FRF ar putea cere un fotbalist U23, pentru a da continutate celor care nu mai sunt eligibili pentru regula U21”, a tunat Valeriu Iftime, la Pro X.

Reclamă

Ce presupune regula U21 din Liga 1

În prezent, regula U21 obligă cluburile să aibă în primul „11” cel puțin doi jucători care se încadrează în categoria de vârstă.

Unul dintre ei trebuie să rămână în teren toate cele 90 de minute, dar nu este specificat vreun timp și pentru cel de-al doilea. Cluburile au „driblat” regula schimbând al doilea jucător U21 după numai câteva minute sau secunde.

Singurele formații care nu au sfidat regula U21 sunt FCSB, Chindia, FC Voluntari și Viitorul. Croitoru a făcut „dribling” pe lângă regulă sacrificându-și propriul fiu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și