Închide meniul

Edi Iordănescu nu îşi menajează jucătorii înaintea derby-ului CFR – FCSB: „E frumos să sărbătoreşti după o victorie!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2021, 20:29

Edi Iordănescu nu îşi menajează jucătorii înaintea derby-ului CFR – FCSB: „E frumos să sărbătoreşti după o victorie!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Edi Iordănescu a anunţat că CFR Cluj va face o analiză a arbitrajelor

Edi Iordănescu nu îşi menajează jucătorii înaintea derby-ului CFR – FCSB. Campioana României va juca în ultima etapă din play-off cu FCSB, iar antrenorul vrea să încheie sezonul cu o victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu îşi menajează jucătorii: „Este un meci pentru onoare!”

CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu consecutiv etapa trecută, iar Edi Iordănescu vrea să încheie sezonul 2020-2021 cu o victorie în faţa rivalei FCSB. Imediat după derby, gruparea ardeleană va primi trofeul de campioană, iar jucătorii medaliile de campioni.

Înainte de derby-ul din Gruia, CFR Cluj şi FCSB sunt despărţite de 6 puncte.

„Este un joc important pentru noi, un joc cu miză, este ultimul joc din campionat. Întâlnim principala contracandidată la titlu. Este un joc pentru onoare, vor fi suporterii noștri în tribună și, chiar dacă titlul este de necontestat, este frumos să sărbătorești după o victorie acasă. Trebuie să fim focusați, trebuie să găsim energia, concentrarea necesară ca să facem un joc solid și să mai punem trei puncte la clasament”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă a derby-ului cu FCSB.

di Iordănescu a câştigat titlul
Profimedia
Citește și:

FCSB, CFR şi Craiova, front comun împotriva FRF! Gigi Becali: „Am vorbit cu «Adrian Copilul Minune» şi Rotaru! Toţi fac ca mine!”

Patronul FCSB pregăteşte o adevărată revoluţie în fotbalul românesc. Gigi Becali a stat de vorbă cu mai multe cluburi, printre care se numără rivalele CFR Cluj şi Universitatea Craiova, şi anunţă că vrea să boicoteze regula U21.

Reclamă

„Mă pui să joc cu doi copii U21 în teren? Începem meciul şi nu punem niciunul. Am vorbit cu 5-6 echipe. Am vorbit cu CFR, cu Craiova, cu Rotaru. Am vorbit cu ăsta, „Copilul Minune”, Adrian Copilul Minune sau cum îl cheamă? Am vorbit cu Copilu, de la CFR. Eu sunt Becali, când dau un telefon, toţi fac ca mine”, a spus Gigi Becali la Realitatea Sportivă.

Lista neagră de la FCSB făcută de Gigi Becali
Hepta
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și