Închide meniul

Ianis Hagi rupe tăcerea şi anunţă care e greşeala carierei. „Nu eram fericit nici pe teren, nici în afara lui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 14:12

Ianis Hagi rupe tăcerea şi anunţă care e greşeala carierei. „Nu eram fericit nici pe teren, nici în afara lui

Zuma Press / Laurie Dieffembacq via Hepta

Ianis Hagi rupe tăcerea

”Am crezut că plecarea la Genk e pasul perfect pentru mine, insistau foarte mult pentru mine, am avut posibilitatea să merg la clubul la care mi-am dorit, nu la cel care mă plătește mai bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 6 luni s-a văzut că n-a fost decizia bună, poate am analizat-o prea mult, poate trebuie să mai apelezi și la instinct, ca pe teren. N-a fost decizia cea mai bună, mergeam la o echipă de Champions League, mă așteptam la multe chestii de la foarte bine în sus și nu am găsit asta, nu am fost fericit nici pe teren, nici în afara lui.

Ianis Hagi rupe tăcerea şi anunţă care e greşeala carierei

Cantonamentul mersese bine, la prima etapă nu am prins lotul și atunci mi-am dat seama că e ceva ce nu depinde de mine și că nu mă văd continuând la acest club. Am decis cu impresarul să plec. Au fost două opțiuni, una din Spania și Rangers. Un antrenor ca Steven Gerrard e un mare impact. Mă suna pe telefon să vorbească cu mine, era extraordinar.

Îmi zicea să stau calm, să întreb tot ce vreau să știu. Am pus toate întrebările, eram pe aceeași pagină, și am decis să merg la Rangers. Am intrat la baza sportivă și scria că e cel mai de succes club din lume, se cere performanță din prima săptămână”, a povestit Ianis Hagi la Digi Sport.

Genk a plătit 4 milioane de euro pe Ianis Hagi

În 2019, Genk plătea 4 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi. Un an mai târziu, Rangers achita 3.7 milioane de euro, din care 740.000 de euro ajungeau tot la Viitorul.

Reclamă

”Sunt extrem de fericit și mândru că fac parte din familia clubului Rangers și reprezint permanent aceste culori. Nu mai am răbdare ca să-mi reîntâlnesc colegii, să joc din nou pe Ibrox și să mențin momentele de bucurie cu acești fani minunați. De asemenea, le mulțumesc celor de la Genk și suporterilor pentru ajutorul și afecțiunea pe care au arătat-o. Le urez mult noroc!”, a scris Ianis, pe Facebook, când s-a transferat definitiv pe Ibrox.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și