Închide meniul

Ianis Hagi rupe tăcerea şi anunţă care e greşeala carierei. „Nu eram fericit nici pe teren, nici în afara lui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 14:12

Ianis Hagi rupe tăcerea şi anunţă care e greşeala carierei. „Nu eram fericit nici pe teren, nici în afara lui

Zuma Press / Laurie Dieffembacq via Hepta

Ianis Hagi rupe tăcerea

”Am crezut că plecarea la Genk e pasul perfect pentru mine, insistau foarte mult pentru mine, am avut posibilitatea să merg la clubul la care mi-am dorit, nu la cel care mă plătește mai bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 6 luni s-a văzut că n-a fost decizia bună, poate am analizat-o prea mult, poate trebuie să mai apelezi și la instinct, ca pe teren. N-a fost decizia cea mai bună, mergeam la o echipă de Champions League, mă așteptam la multe chestii de la foarte bine în sus și nu am găsit asta, nu am fost fericit nici pe teren, nici în afara lui.

Ianis Hagi rupe tăcerea şi anunţă care e greşeala carierei

Cantonamentul mersese bine, la prima etapă nu am prins lotul și atunci mi-am dat seama că e ceva ce nu depinde de mine și că nu mă văd continuând la acest club. Am decis cu impresarul să plec. Au fost două opțiuni, una din Spania și Rangers. Un antrenor ca Steven Gerrard e un mare impact. Mă suna pe telefon să vorbească cu mine, era extraordinar.

Îmi zicea să stau calm, să întreb tot ce vreau să știu. Am pus toate întrebările, eram pe aceeași pagină, și am decis să merg la Rangers. Am intrat la baza sportivă și scria că e cel mai de succes club din lume, se cere performanță din prima săptămână”, a povestit Ianis Hagi la Digi Sport.

Genk a plătit 4 milioane de euro pe Ianis Hagi

În 2019, Genk plătea 4 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi. Un an mai târziu, Rangers achita 3.7 milioane de euro, din care 740.000 de euro ajungeau tot la Viitorul.

Reclamă

”Sunt extrem de fericit și mândru că fac parte din familia clubului Rangers și reprezint permanent aceste culori. Nu mai am răbdare ca să-mi reîntâlnesc colegii, să joc din nou pe Ibrox și să mențin momentele de bucurie cu acești fani minunați. De asemenea, le mulțumesc celor de la Genk și suporterilor pentru ajutorul și afecțiunea pe care au arătat-o. Le urez mult noroc!”, a scris Ianis, pe Facebook, când s-a transferat definitiv pe Ibrox.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și