Închide meniul

Gigi Becali a început revoluţia după un nou titlu ratat! Patronul FCSB a dat prima lovitură: „Aşa este, îl iau!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 mai 2021, 17:34 / Actualizat: 26 mai 2021, 18:49

Gigi Becali a început revoluţia după un nou titlu ratat! Patronul FCSB a dat prima lovitură: „Aşa este, îl iau!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a dat lovitura pe piața transferurilor

Gigi Becali a început revoluţia la FCSB. Gruparea roş-albastră a ratat încă un titlu în Liga 1, iar latifundiarul din Pipera a început noua campanie de transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a început revoluţia la FCSB: „Îl voi lua!”

După cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Andrei Cordea, mijlocaş central cu profil ofensiv, a fost deja la Palat şi va semna un contract cu vicecampioana României. Gigi Becali a confirmat negocierile şi a anunţat că va oferi mai multe detalii după confruntarea Universitatea Craiova – Academica Clinceni.

„Așa este, cred că o să-l iau. Copilul nu vine acum, stă să joace la Clinceni, că vor să termine pe locul 5. Cred că îl voi lua, a fost doar o discuție, vorbim mai multe după meciul lor cu Craiova”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Lista neagră de la FCSB făcută de Gigi Becali
Hepta

EXCLUSIV | Andrei Cordea, primul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB

Andrei Cordea a fost deja la Palat şi va semna un contract cu FCSB. Din sursele AS.ro, suma de transfer este de 500.000 de euro.

Andrei Cordea a evoluat în 32 de meciuri în această ediţie de campionat şi a marcat 3 goluri. În urmă cu două săptămâni, a marcat în remiza dintre FCSB şi Academica Clinceni, scor 2-2. Tânărul de 21 de ani a mai punctat în succesele cu Dinamo (3-1) şi Politehnica Iaşi (2-1).

Reclamă

Cordea a crescut la FC Ardealul, iar de acolo a plecat la Novara U19, pentru suma de 70.000 de euro. După ce a evoluat pentru prima echipă, a ajuns în Liga 1, la Hermannstadt, împrumutat de italieni. Academica Cliceni l-a dus liber de contract.

„La cum îl cunosc şi la calităţile pe care le are, da. L-aş vedea la o echipă mare a campionatului nostru. Şi-a făcut junioratul în Italia la 16 ani, s-a plătit pe el o sumă mare pentru un copil de 16 ani. Am foarte mare încredere în el, că va putea juca pe viitor la o echipă mare şi la echipa naţională”, spunea Paraschiv, cu două săptămâni în urmă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și