Închide meniul

Gigi Becali a început revoluţia după un nou titlu ratat! Patronul FCSB a dat prima lovitură: „Aşa este, îl iau!”

Dragoș Vasile Publicat: 25 mai 2021, 17:34 / Actualizat: 26 mai 2021, 18:49

Reclamă
Gigi Becali a început revoluţia după un nou titlu ratat! Patronul FCSB a dat prima lovitură: „Aşa este, îl iau!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a dat lovitura pe piața transferurilor

Gigi Becali a început revoluţia la FCSB. Gruparea roş-albastră a ratat încă un titlu în Liga 1, iar latifundiarul din Pipera a început noua campanie de transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a început revoluţia la FCSB: „Îl voi lua!”

După cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Andrei Cordea, mijlocaş central cu profil ofensiv, a fost deja la Palat şi va semna un contract cu vicecampioana României. Gigi Becali a confirmat negocierile şi a anunţat că va oferi mai multe detalii după confruntarea Universitatea Craiova – Academica Clinceni.

„Așa este, cred că o să-l iau. Copilul nu vine acum, stă să joace la Clinceni, că vor să termine pe locul 5. Cred că îl voi lua, a fost doar o discuție, vorbim mai multe după meciul lor cu Craiova”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Lista neagră de la FCSB făcută de Gigi Becali
Hepta

EXCLUSIV | Andrei Cordea, primul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB

Andrei Cordea a fost deja la Palat şi va semna un contract cu FCSB. Din sursele AS.ro, suma de transfer este de 500.000 de euro.

Andrei Cordea a evoluat în 32 de meciuri în această ediţie de campionat şi a marcat 3 goluri. În urmă cu două săptămâni, a marcat în remiza dintre FCSB şi Academica Clinceni, scor 2-2. Tânărul de 21 de ani a mai punctat în succesele cu Dinamo (3-1) şi Politehnica Iaşi (2-1).

Reclamă
Reclamă

Cordea a crescut la FC Ardealul, iar de acolo a plecat la Novara U19, pentru suma de 70.000 de euro. După ce a evoluat pentru prima echipă, a ajuns în Liga 1, la Hermannstadt, împrumutat de italieni. Academica Cliceni l-a dus liber de contract.

„La cum îl cunosc şi la calităţile pe care le are, da. L-aş vedea la o echipă mare a campionatului nostru. Şi-a făcut junioratul în Italia la 16 ani, s-a plătit pe el o sumă mare pentru un copil de 16 ani. Am foarte mare încredere în el, că va putea juca pe viitor la o echipă mare şi la echipa naţională”, spunea Paraschiv, cu două săptămâni în urmă.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și