Închide meniul

Gigi Becali poate da un nou tun financiar! Un club uriaş din Europa a pus ochii pe Olimpiu Moruţan: „E primul pe listă!”

Dragoș Vasile Publicat: 25 mai 2021, 21:17

Reclamă
Gigi Becali poate da un nou tun financiar! Un club uriaş din Europa a pus ochii pe Olimpiu Moruţan: „E primul pe listă!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Olimpiu Moruţan

Gigi Becali poate da un nou tun financiar. Galatasaray vrea să îl transfere pe Olimpiu Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali poate da un nou tun financiar

Turcii au mai fost interesaţi de mijlocaşul FCSB, însă nu au făcut nicio ofertă. Totuşi, se pare că gruparea din Istanbul este dispusă să înceapă negocierile cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera cere 12 milioane de euro pentru „perla” sa, însă galben-roşii nu sunt dispuşi să achite suma şi cer o reducere, anunţă RixoSport.

Sursa citată scrie că „Fatih Terim l-a pus în capul listei de transferuri pe mijlocaş”, care a fost urmărit de turci de mai bine de un an.

Moruțan are 22 de ani, fiind cotat la 2.000.000 de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. În 36 de meciuri, în toate competiţiile, mijlocaşul are 15 pase decisive şi 8 goluri pentru FCSB.

Mijlocaşul este la FCSB din 2018, când FCSB l-a transferat de la Botoșani pentru 700.000 de euro

Reclamă

Gigi Becali poate da un nou tun financiar după un nou titlu ratat. Mesajul lui Moruţan pentru fani

 

Olimpiu Moruţan, mesaj pentru fanii FCSB, după încă un sezon ratat. CFR Cluj s-a încoronat campioana României pentru al patrulea sezon consecutiv, iar mijlocaşul le-a cerut scuze suporterilor care aşteptau titlul de 6 ani încoace.

Reclamă 4 / 0/3

„CFR Cluj, Campioana României. Îmi pare nespus de rău că v-am dezamăgit încă un an. Îmi cer scuze că n-am putut face mai mult să-mi ajut echipa. Ce-i drept, am avut şi mult ghinion sezonul acesta cu accidentările multe şi punctele pierdute. Îmi cer scuze şi în numele echipei că n-am putut face mai mult. Ştiu că sunteţi supăraţi pe noi, dar am dat tot ce am putut. Eu chiar îmi doream foarte mult acest titlu de campion. Nu mai ştiu ce să zic, sunt foarte supărat. Vă rog, dacă se poate, fără înjurături”, a transmis Moruţan fanilor FCSB, pe Facebook.

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și