Închide meniul

Gigi Becali poate da un nou tun financiar! Un club uriaş din Europa a pus ochii pe Olimpiu Moruţan: „E primul pe listă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 mai 2021, 21:17

Gigi Becali poate da un nou tun financiar! Un club uriaş din Europa a pus ochii pe Olimpiu Moruţan: „E primul pe listă!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Olimpiu Moruţan

Gigi Becali poate da un nou tun financiar. Galatasaray vrea să îl transfere pe Olimpiu Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali poate da un nou tun financiar

Turcii au mai fost interesaţi de mijlocaşul FCSB, însă nu au făcut nicio ofertă. Totuşi, se pare că gruparea din Istanbul este dispusă să înceapă negocierile cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera cere 12 milioane de euro pentru „perla” sa, însă galben-roşii nu sunt dispuşi să achite suma şi cer o reducere, anunţă RixoSport.

Sursa citată scrie că „Fatih Terim l-a pus în capul listei de transferuri pe mijlocaş”, care a fost urmărit de turci de mai bine de un an.

Moruțan are 22 de ani, fiind cotat la 2.000.000 de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. În 36 de meciuri, în toate competiţiile, mijlocaşul are 15 pase decisive şi 8 goluri pentru FCSB.

Mijlocaşul este la FCSB din 2018, când FCSB l-a transferat de la Botoșani pentru 700.000 de euro

Reclamă

Citește și:

Gigi Becali poate da un nou tun financiar după un nou titlu ratat. Mesajul lui Moruţan pentru fani

 

Olimpiu Moruţan, mesaj pentru fanii FCSB, după încă un sezon ratat. CFR Cluj s-a încoronat campioana României pentru al patrulea sezon consecutiv, iar mijlocaşul le-a cerut scuze suporterilor care aşteptau titlul de 6 ani încoace.

Reclamă 4 / 0/3

„CFR Cluj, Campioana României. Îmi pare nespus de rău că v-am dezamăgit încă un an. Îmi cer scuze că n-am putut face mai mult să-mi ajut echipa. Ce-i drept, am avut şi mult ghinion sezonul acesta cu accidentările multe şi punctele pierdute. Îmi cer scuze şi în numele echipei că n-am putut face mai mult. Ştiu că sunteţi supăraţi pe noi, dar am dat tot ce am putut. Eu chiar îmi doream foarte mult acest titlu de campion. Nu mai ştiu ce să zic, sunt foarte supărat. Vă rog, dacă se poate, fără înjurături”, a transmis Moruţan fanilor FCSB, pe Facebook.

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta
Recomandări
  • Gigi Becali poate da un nou tun financiar
  • Olimiu Moruţan, dorit de un club uriaş din Europa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și