Închide meniul

Olimpiu Moruţan, mesaj pentru fanii FCSB după încă un titlu ratat: „Fără înjurături! Îmi cer scuze că v-am dezamăgit. Noi am dat tot ce am putut!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 mai 2021, 17:01

Olimpiu Moruţan, mesaj pentru fanii FCSB după încă un titlu ratat: „Fără înjurături! Îmi cer scuze că v-am dezamăgit. Noi am dat tot ce am putut!

profimediaimages.ro

Olimpiu Moruţan, la mare căutare în Europa

Olimpiu Moruţan, mesaj pentru fanii FCSB, după încă un sezon ratat. CFR Cluj s-a încoronat campioana României pentru al patrulea sezon consecutiv, iar mijlocaşul le-a cerut scuze suporterilor care aşteptau titlul de 6 ani încoace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, mesaj pentru fanii FCSB: „Eu chiar îmi doream foarte mult acest titlu de campion”

„CFR Cluj Campioana României. Îmi pare nespus de rău că v-am dezamăgit încă un an. Îmi cer scuze că n-am putut face mai mult să-mi ajut echipa. Ce-i drept, am avut şi mult ghinion sezonul acesta cu accidentările multe şi punctele pierdute. Îmi cer scuze şi în numele echipei că n-am putut face mai mult. Ştiu că sunteţi supăraţi pe noi, dar am dat tot ce am putut. Eu chiar îmi doream foarte mult acest titlu de campion. Nu mai ştiu ce să zic, sunt foarte supărat. Vă rog, dacă se poate, fără înjurături”, a transmis Moruţan fanilor FCSB, pe Facebook.

Moruțan are 22 de ani, fiind cotat la 2.000.000 de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. În 36 de meciuri, în toate competiţiile, mijlocaşul are 15 pase decisive şi 8 goluri pentru FCSB.

Olimpiu Moruţan, mesaj pentru fanii FCSB
Sursa: Facebook

EXCLUSIV | Gigi Becali a reacționat după ”avalanșa” de oferte pentru Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan este cel mai bun pasator din Liga 1, în acest sezon, iar ofertele pe adresa sa nu au întârziat să apară. Gigi Becali nu vrea însă să audă de o plecare a mijlocașului.

Cagliari este ultima echipă intrată în cursa pentru Moruțan, care ar mai fi pe lista celor de la Inter, Valencia, Galatasaray sau Al Ain. Arabii ar fi și făcut o ofertă de 10 milioane de euro, refuzată însă de Becali.

Reclamă

”Nu mă mai interesează niciun transfer, nu mă mai întrebați de transferuri. Vreau să iau campionatul”, spunea Gigi Becali pentru AS.ro, când a fost întrebat despre interesul pentru Olimpiu Moruțan.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și