Închide meniul

„Edi Iordănescu nu mai vrea să continue!” Variantă şoc pentru CFR Cluj. „Aş merge pe mâna lui Dan Petrescu”

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 23:26

Reclamă
„Edi Iordănescu nu mai vrea să continue! Variantă şoc pentru CFR Cluj. „Aş merge pe mâna lui Dan Petrescu

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan

"Edi Iordănescu nu mai vrea să continue", spune Iuliu Mureşan.

„Edi Iordănescu nu mai vrea să continue!”, a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele alături de care CFR Cluj a câştigat primele sale 4 titluri de campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Edi Iordănescu nu mai vrea să continue!”

Mureşan a făcut anunţul după ce fosta sa echipă a primit al 7-lea trofeu. El i-a sugerat lui Neluţu Varga să-l cheme înapoi pe Dan Petrescu, acesta fiind liber de contract.

„Eu cred că va mai dura hegemonia CFR-ului în România la ce văd eu în fotbalul românesc. Eu cred că CFR-ul va lua și la anul campionatul. Mă bazez pe valoarea lotului, a antrenorilor, sumelor investite, sunt mai multe.

Eu știu că Edi Iordănescu nu mai vrea să continue. Îl așteptăm să anunțe în seara asta sau mâine. Neluțu Varga este prieten de mult cu Adrian Mutu, deci dacă se întâlnesc, nu înseamnă că îl ia la CFR. Sper ca Edi să analizeze bine și să ia decizia cea mai bună, dar și eu știu așa, că nu va rămâne.

Costel Gâlcă e un antrenor bun, dar cu cât ai un lot mai valoros, cu atât ți-e mai ușor.

Reclamă

Eu aș merge pe mâna lui Dan Petrescu, pentru că a luat trei campionate cu CFR, e un antrenor metodic, foarte harnic, foarte bun, a dovedit acest lucru și cred că pauza pe care a luat-o de la CFR a prins bine tuturor.

Rodriguez este un jucător care făcea tot jocul la Botoșani, toate mingiile treceau pe la el. Eu cred că el a fost adus ca să îl înlocuiască pe Bordeianu. Bouhenna e un fundaș central pe care l-am remarcat și eu și care sigur va face față la CFR. CFR întotdeauna a avut resurse și a știut să aducă jucători buni”, a spus Iuliu Mureşan, potrivit prosport.ro.

Edi Iordănescu a refuzat să spună dacă rămâne la CFR Cluj

Edi Iordănescu a refuzat să lămurească viitorul său la CFR Cluj. „Toate abordările au fost în plan secund. Nu vreau să acaparez aceste momente care sunt despre CFR şi despre echipă. Într-o zi sau două, veţi afla o poziţie finală din partea mea şi a clubului”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului cu FCSB, din ultima etapă a campionatului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și