Închide meniul

„Edi Iordănescu nu mai vrea să continue!” Variantă şoc pentru CFR Cluj. „Aş merge pe mâna lui Dan Petrescu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 23:26

„Edi Iordănescu nu mai vrea să continue! Variantă şoc pentru CFR Cluj. „Aş merge pe mâna lui Dan Petrescu

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan

"Edi Iordănescu nu mai vrea să continue", spune Iuliu Mureşan.

  • Edi Iordănescu, dat de gol
  • Ce a spus preşedintele cu patru titluri câştigate în Gruia

„Edi Iordănescu nu mai vrea să continue!”, a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele alături de care CFR Cluj a câştigat primele sale 4 titluri de campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Edi Iordănescu nu mai vrea să continue!”

Mureşan a făcut anunţul după ce fosta sa echipă a primit al 7-lea trofeu. El i-a sugerat lui Neluţu Varga să-l cheme înapoi pe Dan Petrescu, acesta fiind liber de contract.

„Eu cred că va mai dura hegemonia CFR-ului în România la ce văd eu în fotbalul românesc. Eu cred că CFR-ul va lua și la anul campionatul. Mă bazez pe valoarea lotului, a antrenorilor, sumelor investite, sunt mai multe.

Eu știu că Edi Iordănescu nu mai vrea să continue. Îl așteptăm să anunțe în seara asta sau mâine. Neluțu Varga este prieten de mult cu Adrian Mutu, deci dacă se întâlnesc, nu înseamnă că îl ia la CFR. Sper ca Edi să analizeze bine și să ia decizia cea mai bună, dar și eu știu așa, că nu va rămâne.

Costel Gâlcă e un antrenor bun, dar cu cât ai un lot mai valoros, cu atât ți-e mai ușor.

Reclamă

Eu aș merge pe mâna lui Dan Petrescu, pentru că a luat trei campionate cu CFR, e un antrenor metodic, foarte harnic, foarte bun, a dovedit acest lucru și cred că pauza pe care a luat-o de la CFR a prins bine tuturor.

Rodriguez este un jucător care făcea tot jocul la Botoșani, toate mingiile treceau pe la el. Eu cred că el a fost adus ca să îl înlocuiască pe Bordeianu. Bouhenna e un fundaș central pe care l-am remarcat și eu și care sigur va face față la CFR. CFR întotdeauna a avut resurse și a știut să aducă jucători buni”, a spus Iuliu Mureşan, potrivit prosport.ro.

Edi Iordănescu a refuzat să spună dacă rămâne la CFR Cluj

Edi Iordănescu a refuzat să lămurească viitorul său la CFR Cluj. „Toate abordările au fost în plan secund. Nu vreau să acaparez aceste momente care sunt despre CFR şi despre echipă. Într-o zi sau două, veţi afla o poziţie finală din partea mea şi a clubului”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului cu FCSB, din ultima etapă a campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 17 apr., 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 16 apr., 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 16 apr., 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”