Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 2-0. A început fiesta la Cluj! Edi Iordănescu, primul titlu din carieră. Hegemonie a ardelenilor în Liga 1

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 mai 2021, 22:12

CFR Cluj – FCSB 2-0. A început fiesta la Cluj! Edi Iordănescu, primul titlu din carieră. Hegemonie a ardelenilor în Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Echipa sezonului în Liga 1

CFR Cluj – FCSB 2-0

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a X-a, ultima, a play-off-ului Ligii 1. Pentru campioană au marcat Gîdea şi Rondon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 90: FINAL DE MECI! A început fiesta! CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu consecutiv.

Min 79: Ocazie uriaşă FCSB! Vînă a tras pe lângă poartă de la 7 metri!

Min .75: Apără Târnovanu! Deac a irosit şansa de a face 3-0 de la 11 metri.

Min 74: Penalty primit de CFR Cluj, pentru un henţ al lui Vînă.

Reclamă

Min 66: GOOOL Rondon, din pasa lui Costache! Ţucudean a aplaudat în picioare din tribune.

Min 63: Ocazie mare CFR Cluj! Costache a nimerit bara.

Min 30: Ocazie mare CFR Cluj! Şutul lui Costache este respins din faţa porţii goale de Simion.

Reclamă 4 / 0/3

Min 14: GOOOL CFR Cluj! Adrian Gîdea a şutat excelent, la colţul lung, din interiorul careului! Puştiul de 21 de ani e la primul gol în Liga 1.

Min 12: Deac a trimis cu capul puţin peste poartă, din centrul careului, după centrarea lui Camora.

Min 4: Camora, faultat dur! Acuză dureri la gleznă. Niţă a primit cartonaşul galben.

Min. 2: Ocazie mare ratată de FCSB prin Adrian Niţă. Acesta a ratat singur cu portarul. Chiar dacă rata, golul era anulat pentru că Niţă se afla în poziţie de ofsaid.

Min 1: A început meciul din Gruia.

Update: Jucătorii lui CFR Cluj au intrat pe teren pe rând, ca nişte vedete, purtând tricouri pe care scria „campionii”. Din cauza show-ului pregătit de clujeni, startul partidei a fost amânat mai mult de cinci minute.

captură Telekom Sport
captură Telekom Sport

Update: CFR Cluj va folosit titularii la meciul de gală din ultima etapă.

Reclamă

Update: Tănase a renunţat la vacanţă şi va fi pe teren la meciul din această seară.

CFR Cluj – FCSB, derby de orgoliu în Gruia. Campioana României va juca în ultima etapă în play-off cu gruparea roş-albastră, însă meciul nu are nicio miză. Ardelenii au cucerit un nou titlu, iar după fluierul final vor primi titlul şi medaliile de campioni.

Partida din această seară se va juca cu suporteri în tribune. Clujenii au anunţat că 25% din capacitatea arenei „Dr. Constantin Rădulescu” va fi ocupată de fani, adică 5.800 de spectatori.

Înainte de derby-ul din Gruia, CFR Cluj şi FCSB sunt despărţite de 6 puncte. În tur, cele două echipe au remizat la Giurgiu, scor 1-1.

În momentul în care a văzut că FCSB a pierdut titlul, Gigi Becali a decis să le dea vacanță jucătorilor. Astfel, în meciul cu Craiova, 0-1, roș-albaștrii au folosit mai multe rezerve. Lucru care se va întâmpla și cu CFR.

 

EXCLUSIV | Florin Tănase, exemplu pentru jucători! Decizia luată de căpitanul roş-albaştrilor înainte de CFR Cluj – FCSB

Florin Tănase, exemplu pentru jucătorii de la FCSB. Golgheterul Ligii 1 a decis să renunțe la vacanță pentru a putea evolua în meciul cu CFR. Din informațiile AS.ro, Tănase s-a întors la antrenamente în urmă cu o zi. Din câte se pare, ”decarul” vicecampioanei va evolua cel puțin o repriză cu ardelenii.

Florin Tănase traversează cel mai bun sezon al carierei. Căpitanul de la FCSB este golgheterul Ligii 1. Tănase a marcat 24 de goluri, cu o etapă înainte de final.

”Decarul” roș-albaștrilor este al doilea cel mai bun marcat în Liga 1, din ultimii 20 de ani, după Wesley. Brazilianul a marcat 27 de goluri.

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Edi Iordănescu nu îşi menajează jucătorii înaintea derby-ului CFR – FCSB: „E frumos să sărbătoreşti după o victorie!”

CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu consecutiv etapa trecută, iar Edi Iordănescu vrea să încheie sezonul 2020-2021 cu o victorie în faţa rivalei FCSB. Imediat după derby, gruparea ardeleană va primi trofeul de campioană, iar jucătorii medaliile de campioni.

„Este un joc important pentru noi, un joc cu miză, este ultimul joc din campionat. Întâlnim principala contracandidată la titlu. Este un joc pentru onoare, vor fi suporterii noștri în tribună și, chiar dacă titlul este de necontestat, este frumos să sărbătorești după o victorie acasă. Trebuie să fim focusați, trebuie să găsim energia, concentrarea necesară ca să facem un joc solid și să mai punem trei puncte la clasament”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă a derby-ului cu FCSB.

Recomandări
  • CFR Cluj – FCSB, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Ardelenii vor primi trofeul şi medaliile de campioni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și