Închide meniul

Buget uriaş la Craiova lui Mititelu! „E la nivelul lui CFR şi FCSB”! Revenire spectaculoasă la FC U Craiova 1948

Antena Sport Publicat: 26 mai 2021, 9:33

Reclamă
Buget uriaş la Craiova lui Mititelu! „E la nivelul lui CFR şi FCSB! Revenire spectaculoasă la FC U Craiova 1948

Hepta

Buget uriaş la Craiova lui Mititelu!

„Bugetul e de nivel de play-off. La nivelul CFR-ului şi FCSB-ului, pe acolo. Cred că da. Am fost la baza făcută de Adrian Mititelu şi o să fiţi surprinşi. Sunt terenuri, urmează un hotel. Va fi cea mai frumoasă bază de pregătire din ţară. Vă invit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vor fi modificări în lot, valorice şi numerice. Au plecat opt jucători, să vedem ce spune antrenorul dacă mai pleacă. Să cunoască şi el jucătorii, ne spune ce vrea. Am apucat să aduc şi eu jucători. A fost o listă la care s-a lucrat două luni. Şi acum se vor face transferuri la fel de bune”, a spus Puşcaş, citat de telekomsport.ro.

Buget uriaş la Craiova lui Mititelu! Adi Mutu, aproape să preia FC U Craiova 1948

Mititelu vrea să dea o adevărată lovitură şi pentru postul de antrenor. Adi Mutu e aproape să semneze cu oltenii, fiind şi el conştient de proiectul îndrăzneţ al lui Mititelu.

„Ce pot să vă spun eu acum e că sunt în negocieri cu mai multe echipe. Este şi FC U printre acele echipe. Sunt în negocieri şi vom vedea ce se va întâmpla. Pe listă este şi FC U Craiova 1948, care este o echipă super-interesantă.

Ce pot să spun e că vreau să antrenez un club, cu un proiect serios, care vrea să facă performanţă, cum vreau şi eu”, a spus Mutu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

FC U Craiova 1948 s-a despărţit de Eugen Trică

FC U Craiova s-a despărţit de antrenorul Eugen Trică, la doar o zi după ce echipa a sărbătorit câştigarea Ligii a 2-a şi revenirea pe prima scenă a fotbalului din România.

„Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră.”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a alb-albaştrilor.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și