Închide meniul

EXCLUSIV Craiova lui Mititelu detonează bomba! Adi Mutu: „Negociez cu Craiova! Este o echipă super-interesantă”

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 15:08

EXCLUSIV Craiova lui Mititelu detonează bomba! Adi Mutu: „Negociez cu Craiova! Este o echipă super-interesantă

SportPictures / Cristi Stavri/SPORT PICTURES via Hepta

Craiova lui Mititelu detonează bomba! Adi Mutu e pe lista înlocuitorilor lui Trică

  • FC U Craiova 1948 îl vrea pe Adi Mutu
  • Oltenii negociază cu „Briliantul”

„Ce pot să vă spun eu acum e că sunt în negocieri cu mai multe echipe. Este şi FC U printre acele echipe. Sunt în negocieri şi vom vedea ce se va întâmpla. Pe listă este şi FC U Craiova 1948, care este o echipă super-interesantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce pot să spun e că vreau să antrenez un club, cu un proiect serios, care vrea să facă performanţă, cum vreau şi eu”, a spus Mutu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Craiova lui Mititelu detonează bomba! Adi Mutu e pe lista oltenilor

Adrian Mutu este în aşteptarea unei oferte interesante, după ce a refuzat prelungirea contractului cu echipa naţională de tineret. „Scopul meu este acela de a câştiga trofee, am dorinţa de a antrena o echipă de club. Nu neg acest lucru şi de aceea mi-am luat o pauză, ca să mă gândesc.

Reclamă

Trec printr-un moment bun al carierei, sper să am oferte, să mă gândesc la ele pentru că vreau să iau o decizie bună. Sper să găsesc un proiect care să mă stimuleze, dar şi oameni care să mă susţină”, a spus „Briliantul” la „Marius Tucă Show”. CFR Cluj a fost şi ea interesată de Mutu, când Edi Iordănescu era decis să plece din Gruia.

În vârstă de 42 de ani, Adrian Mutu este la polul opus faţă de Şumudică. A pregătit doar două echipe de club: pe Voluntari, în 2018, şi pe Al Wahda U21, în 2018-2019.

Reclamă

FC U Craiova s-a despărţit astăzi de antrenorul Eugen Trică, la doar o zi după ce echipa a sărbătorit câştigarea Ligii a 2-a şi revenirea pe prima scenă a fotbalului din România.

„Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră.”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a alb-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4