Închide meniul

Buget uriaş la Craiova lui Mititelu! „E la nivelul lui CFR şi FCSB”! Revenire spectaculoasă la FC U Craiova 1948

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2021, 9:33

Buget uriaş la Craiova lui Mititelu! „E la nivelul lui CFR şi FCSB! Revenire spectaculoasă la FC U Craiova 1948

Hepta

Buget uriaş la Craiova lui Mititelu!

„Bugetul e de nivel de play-off. La nivelul CFR-ului şi FCSB-ului, pe acolo. Cred că da. Am fost la baza făcută de Adrian Mititelu şi o să fiţi surprinşi. Sunt terenuri, urmează un hotel. Va fi cea mai frumoasă bază de pregătire din ţară. Vă invit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vor fi modificări în lot, valorice şi numerice. Au plecat opt jucători, să vedem ce spune antrenorul dacă mai pleacă. Să cunoască şi el jucătorii, ne spune ce vrea. Am apucat să aduc şi eu jucători. A fost o listă la care s-a lucrat două luni. Şi acum se vor face transferuri la fel de bune”, a spus Puşcaş, citat de telekomsport.ro.

Buget uriaş la Craiova lui Mititelu! Adi Mutu, aproape să preia FC U Craiova 1948

Mititelu vrea să dea o adevărată lovitură şi pentru postul de antrenor. Adi Mutu e aproape să semneze cu oltenii, fiind şi el conştient de proiectul îndrăzneţ al lui Mititelu.

„Ce pot să vă spun eu acum e că sunt în negocieri cu mai multe echipe. Este şi FC U printre acele echipe. Sunt în negocieri şi vom vedea ce se va întâmpla. Pe listă este şi FC U Craiova 1948, care este o echipă super-interesantă.

Ce pot să spun e că vreau să antrenez un club, cu un proiect serios, care vrea să facă performanţă, cum vreau şi eu”, a spus Mutu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

FC U Craiova 1948 s-a despărţit de Eugen Trică

FC U Craiova s-a despărţit de antrenorul Eugen Trică, la doar o zi după ce echipa a sărbătorit câştigarea Ligii a 2-a şi revenirea pe prima scenă a fotbalului din România.

„Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră.”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a alb-albaştrilor.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și