Închide meniul

Ronaldo de România are mai multe oferte decât Cristiano! Gigi Becali se bate cu Rotaru, Mititelu şi Angelescu pentru el

Antena Sport Publicat: 26 mai 2021, 13:27

Reclamă
Ronaldo de România are mai multe oferte decât Cristiano! Gigi Becali se bate cu Rotaru, Mititelu şi Angelescu pentru el

Hepta

Ronaldo Deaconu e la mare căutare

Conform gsp.ro, Zenit şi AEK Larnaca sunt celelalte două cluburi care s-au interesat de serviciile. Evoluţiile lui au ajutat-o pe Gaz Metan să scape de la retrogradare. Cotat la 600.000 de euro, Deaconu a marcat 11 goluri şi a reuşit şi 14 pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo Deaconu e la mare căutare! 6 cluburi îl doresc pe jucătorul Gazului

Rămâne de văzut care este echipa care va oferi cea mai mare sumă de transfer. Deaconu are contract cu medieşenii până în vara lui 2022, astfel că sibienii nu se vor împotrivi unei plecări în această vară.

FCSB mai are şi varianta Andrei Cordea, jucător pe care Gigi Becali a anunţat că l-a achiziţionat deja, pentru 500.000 de euro. „Așa este, cred că o să-l iau. Copilul nu vine acum, stă să joace la Clinceni, că vor să termine pe locul 5. Cred că îl voi lua, a fost doar o discuție, vorbim mai multe după meciul lor cu Craiova”, a spus Gigi Becali.

Andrei Cordea a fost deja la Palat şi va semna un contract cu FCSB. Din sursele AS.ro, suma de transfer este de 500.000 de euro. Andrei Cordea a evoluat în 32 de meciuri în această ediţie de campionat şi a marcat 3 goluri. În urmă cu două săptămâni, a marcat în remiza dintre FCSB şi Academica Clinceni, scor 2-2. Tânărul de 21 de ani a mai punctat în succesele cu Dinamo (3-1) şi Politehnica Iaşi (2-1).

Cordea a crescut la FC Ardealul, iar de acolo a plecat la Novara U19, pentru suma de 70.000 de euro. După ce a evoluat pentru prima echipă, a ajuns în Liga 1, la Hermannstadt, împrumutat de italieni. Academica Cliceni l-a dus liber de contract.

Reclamă

Lista neagră de la FCSB! Gigi Becali vrea să renunțe la șapte jucători

Echipa lui Gigi Becali a pierdut din nou titlul, iar finanțatorul este hotărât să facă curățenie. Șapte jucători se află pe picior de plecare de la vicecampioană.

Din informațiile AS.ro, Becali și-a făcut deja o listă cu șapte jucători care vor pleca de la echipa sa. Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat deja că va renunța la Filip, Soiledis și Stan.

„Mă gândeam că facem economie, pleacă Filip, pleacă Stan, pleacă Soiledis și încă vreo 4. Fac economie de 50.000 de euro lunar. Nu mai aruncăm cu banii, tată, nu se face așa”, a anunțat Becali acum câteva zile.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă cei trei anunțați deja de Gigi Becali că vor pleca de la echipă, pe lista neagră de la FCSB se mai află alte patru nume. Este vorba de Nedelcu, Vînă, Vukusic și Buziuc.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
Vezi toate știrile
Citește și